Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legjobb és egyben legizgalmasabb szexuális élménye?
Figyelt kérdés
Mi miatt lett számodra a legjobb vagy legizgalmasabb?? hány éves voltál?2022. febr. 26. 10:51
1/31 anonim válasza:
Amikor először lánnyal szeretkeztem. N
2/31 anonim válasza:
Több ilyen is volt, az egyik pár hete. De a másik az volt amikor az egyik barátnőmmel a vonaton szexeltunk. Nagyon jó volt, hiába nyilvános volt, olyan nyugtató, bensőséges volt az egész...na meg perverz. Bárcsak felvettem volna...
3/31 anonim válasza:
Exem popsiját kefélni és teleélvezni.
4/31 anonim válasza:
Hármas a barátnőmmel 2f 1n felállásban..
5/31 anonim válasza:
Az akkori pasimmal kötött, majd elvesztett fogadás után az esztergomi kilátóban élvezésig masztizni fényes nappal.
24 voltam akkor
6/31 anonim válasza:
Az egyik legjobb egy szexbarát csajjal volt. Dunában szexeltünk, este. Volt ott minden, és azért forgalom és emberek is voltak. Izgalmas volt.
7/31 anonim válasza:
Bármi, ami legutolsó exemmel volt.
Sokszor volt olyan, hogy éjszaka felriadtunk és elkezdtünk szexelni. Ezek megmaradtak bennem, mert sosem volt még ilyen tapasztalatom.
8/31 anonim válasza:
Nem éppen a legizgalmasabb, de az biztos hogy szintlépés volt nálam, mivel a popóm tabu.
De egyik nap kipróbáltam az análplugot.
18/L
9/31 anonim válasza:
Barátnőm elvesztett egy fogadást, és el kellett csábítania a legjobb barátnőjét, mell fogdosás és csókolózásig jutottak, majd otthon szex közben ezt kellett mesélnie és mondogatnia, hogy mit csinált volna még a csajjal.
10/31 anonim válasza:
Párcserénél félkeményen a feleségbe élveztem, miközben azt néztem, hogy a férje szétdugja a feleségemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!