Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eleted legjobb szexualis elmenye?
Egy itteni, gigamellű, anàlmàniàs csajjal, 2napos szexmaraton. Mindenhova lehetett tenni és baromira felizgatott, ahogy kérte.
30/F
Mikor működésben lévő mosógép tetején tett magáévá az exem.
Lány vagyok
A férjemmel volt.
Amikor összejöttünk akkor még egy komoly kapcsolatom volt, de már nagyon a végét járta. Az első alkalommal 5 órán keresztül keféltünk keményen...
Mindeközben a pasim meg épp osztálytalálkozón volt, és azt ecsetelte, hogy milyen jó a kapcsolatunk. Rá 1 hétre elkölzötem a volt pasimtól, összebútoroztunk. Majd kereken 1 évre rá összeházasodtunk.
Azóta is jókat szeretkezünk.. :)
Pár éve a Duna Pláza mögött szopott le egy szűz lány akivel egyébként itt ismerkedtem meg...
Olyan istenien csinálta, mintha ezt gyakorolta volna éveken át, pedig akkor csinálta életében először. :O
Azóta is sajnálom, hogy nem lett folytatása. :|
Exemmel és a legjobb barátnőjével hármasban. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!