Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi életetek legjobb szexuális élménye?
Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 11:39
1/10 anonim válasza:
Nekem eddig az hogy kellemes csalódás volt az első anális szex.
2/10 anonim válasza:
18 voltam, mikor az akkori főnököm(diákmeló)fiával átdugtunk egy éjszakát. Előtte már voltam pasival, de sosem hittem hogy a szex ennyire lehet "intenzív". Sok orgazmusom volt, és ebből 2 spriccelős. Azt sem tudtam hogy tudok spriccelni, nemhogy 2 legyen egy éjszaka alatt. Azóta eltelt 3 év, de még egyik pasim/egyéjszakásom/szexkapcsolatom nem ért fel számomra addig a szintig mint az a pasi.
3/10 anonim válasza:
szia.jo sztori. most mennyi idos vagy ?
4/10 anonim válasza:
#3 tényleg képtelen vagy kikalkulálni abból a két infóból, hogy mennyi volt akkor, és mennyi idő telt el azóta?:D
5/10 anonim válasza:
Amikor alvás közben a pasim felkeltett a farkával, leszoptam, közben totál benedvesedtem, aztán keményen megdugott.
6/10 anonim válasza:
Konyha asztalon megszexelt a köművesünk 😅
7/10 anonim válasza:
mikor a szeretőm egy barátnőmmel játszott egy nyilvános pubban majd beszálltam én is és a végén 3x mentem el a szeretőm kezétől és a barátnőm nyelvétől ...
bár a szeretőmmel amúgy is hihetetlen jó volt a szex
olyan szinten érzett elég volt rágondolnom valamire és megtette szex közben, bár tény h én is ezt tettem vele ...
8/10 anonim válasza:
Amikor megismertem a férjemet és még aznap átszexeltük az egész éjszakát egy sátorban. Soha annyiszor nem mentem el és soha ilyen gyorsan nem lettem még szerelmes valakibe.
9/10 anonim válasza:
Nem volt még ilyen legjobb, amit kitudnék emelni.
10/10 anonim válasza:
Amikor egy kertipartin 6an dugtak meg összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!