Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől volt életed legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől volt életed legjobb nője az ágyban a legjobb?

Figyelt kérdés
Mit csinált, hogy vele volt a legjobb a szex?

2022. máj. 8. 21:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Istenien szopott! De tényleg nagyon jól!
2022. máj. 8. 21:50
 2/18 anonim ***** válasza:
33%

19 voltam, mondja haver menjek fel mert van nála 2 bomba nő, vittem az mdma tabikat mondom most szét bulizom magam a gyászba ma megszűnik a világ. Megyek fel nézem mondom milyen nő ez, ilyet még nem láttam, se azelőtt se azóta pedig 10-es nőkkel állok csak szóba. Félig orosz volt, egyetemista volt azt mondja kevés vagyok én hozzá. Mondom neki tudod kivel beszélsz te asszony. Telik az idő , már megvadult az ekitől, azt csak meghódítitottam. Olyat adott az ágyban azt se tudtam merre nézzek. reggelig buliztunk 4x megcsináltam.

24f

2022. máj. 8. 21:54
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Fétisemmel kínzott.
2022. máj. 8. 21:54
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
3-mas mi a fétised? :) L
2022. máj. 8. 22:03
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen szerelmes volt a lány belém, és mostmár én is szerelmes vagyok (nemcsak a szex miatt). Szóval elsősorban emiatt volt nagyon jó, mert megakart fogni gondolom azzal, hogy milyen az ágyban, és egyértelmű, hogy tényleg nagyon kíván, és szeretetből annyira odaadó, nemcsak muszájból vagy elvárásból. Na és emiatt nagyon jó még most is, illetve a kémia is jól működik, és nagyon élvezi velem a szexet. Plusz nem prűd. Mindezek pedig azt hozzák ki belőlem is, hogy a maximumot nyújtsam mindenben, amitől ő mégjobban beindul, amivel engem mégjobban beindít... Szóval így.
2022. máj. 8. 22:10
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
A szemével felforralt, a kezével megolvasztott, a szájával felrobbantott.
2022. máj. 8. 22:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy ugyanazok a perverziói mint nekem, de szinte 100%-os átfedéssel. Ez mellett egy csinos, odaadó, jófej, értelmes, intelligens nő aki az ágyon kívül is megállja a helyét )
2022. máj. 8. 22:46
 8/18 anonim ***** válasza:
17%
Grammatikailag helytelen a mondat. Mit szeretnél pontosan?
2022. máj. 8. 23:21
 9/18 anonim ***** válasza:
97%
#8 ebből a kommentből azt következtetem régen nem volt szex már otthon...
2022. máj. 9. 00:49
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

#9:

Ez igaz. Kb. 13-14 órája,

2022. máj. 9. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!