Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasival szexeltem, nem mondta a tali végén ,hogy találkozzunk még,azóta nem is irt, pár napja ez azt jelenti hogy nem akar többet velem lenni?
Sajnálom. Valószínűleg csak szexre kellettél neki, és ennyi volt.
Ez történik, ha ilyen könnyen odaadod magad. Remélem, tanultál belőle, és legközelebb kivársz legalább pár randit.. mert akkor az, aki csak dugni akar, jó eséllyel nem fog rád feleslegesen ennyi időt pazarolni, és lelép. Aki tényleg akar, az meg kitart, mert annak nem ez a legfontosabb.
Ez jó pl. többek között ennek a post nut clarity megelőzésére is, mert a férfiak agya ezalatt a várakozási idő alatt általában kitisztul.. és szex nélkül is tudni fogják, hogy akarják-e a csajt vagy sem.
Én pl. anno mindig 1 hónapot vártam járástól számítva.. (amikor szűz voltam még, akkor fél évet) sok srác feladta ez idő alatt, kerestek mást, aki könnyebben kapható volt. Aki maradt, az pedig tényleg szerelmes volt, nem csak a testemet akarta. Az összes többiért, aki lelépett, azokért nem kár.
(Teljesen más a helyzet, ha vki jól érzi magát szexkapcsolatokban, egyéjszakás kalandokban nő létére, én nem ítélem el ezt sem, mindenki úgy éli az életét, ahogy neki jó. Ez saját döntése mindenkinek.)
Én normál, monogám párkapcsolatra vágytam mindig, nem akartam, hogy kihasználjanak, ezért csináltam így, és be is vált. Megkíméltem magam egy csomó csalódástól.
Barátnőm meg szenvedett, öngyilkos akart lenni, mert megdugták 3an is a laktanyán, és hát nem így képzelte... (szűz volt).
36L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!