Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban mit csinalsz ..?
Figyelt kérdés
Nőkènt mit teszel,ha van más is aki èrdekel, megcsalásnak minősititek..? egy ilyen kapcsolatban?2022. máj. 3. 09:34
11/17 anonim válasza:
5-ös vagyok nem fekszem össze mindenkivel 😀 kb 1 éve tart a szexkalcsolat és 1 másik csajjal voltam ez idő alatt. Nyilván nem lennék én sem olyan csajjal szexkapcsolatban aki minden hétvégén mással fekszik le így én sem tenném amúgy se vagyok ez a típus. Megválogatom kivel fekszem le és nem célom az, hogy növeljem a partnereim számát, csak nem zárkózom el attól, hogy mással is lefeküdjek
12/17 A kérdező kommentje:
11, nem zárkozol el hogy mással is,de te nem lennèl olyan csajjal aki szintèn ezt tennè? Nem minden hètvègèn,de akkor ő sem tesz máskèpp mint te tennèd.. ez bele fèr akkor?
2022. máj. 3. 10:49
13/17 anonim válasza:
Igen nem várok el mást tőle, mint magamtól valamilyen szinten ez is kapcsolat, egy kapcsolatban pedig mind a 2 fél egyenlő ha neki szabad nekem is ha nekem szabad neki is a nézőpontom szerint, csak nem alakítok ki érzelmet ezért szexkapcsolat és nem kapcsolat és ezért nincs megcsalás
14/17 anonim válasza:
10/ Először nagyjából így van, de utána a szex alatt termelődnek olyan hormonok, hogy az ember elkezd vonzódni a másikhoz, szerintem minél többet szexelnek, annál inkább vonzódni fognak. Ha nem, akkor meg a szexkapcsolat is elhalhat, hiszen könnyű lesz azt egy másikkal helyettesíteni. Szex alatt becézgetik is egymást, kicsit beszélgetnek is, kíváncsiak lehetnek arra, hogy a másikkal milyen lehetne nem csak az ágyban stb. Emiatt szoktak a k..pecérek gyakran partnert cserélgetni.
16/17 anonim válasza:
Egyszerű a képlet: meg kell előre beszélni. Volt olyan akivel "szabad" volt másokkal is (eleve így beszéltük meg), s volt olyan akivel "kizárólagos" (nem volt mellette más).
17/17 anonim válasza:
#10:
Én nem! Soha nem is volt egyéjszakásom, nekem kell, ha minimális is, a vonzalom...
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!