Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolnak ilyen szituáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolnak ilyen szituációba a férfiak rögtön a szexre ? 22/L

Figyelt kérdés

Volt hogy táncoltam buliba egy pasival, észre vettem ,hogy felállt neki. Mondta, hogy menjünk ki beszélgetni, de természetesen nem azt akart, végül nem történt semmi,mert én nem akartam egy idegennel. A kérdésem,hogy egy férfi miért dugna meg egyből egy számára idegen nőt? De sok ilyen eset történt már velem, hogy f@sz feláll ,ész megáll. Én nőként nem fekszem le , olyannal akit alig ismerek, félek a nemi betegségektől is.

Meg mikor 2.randin elmegyek a sráchoz, akkor is azt hiszik, hogy szexelni fogunk és próbálkoznak.

Ennyire máshogy működnek a férfiak?

2022. máj. 1. 11:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehát ezt kell hogy mondják, ezek a kulcsszavak: csak te kellesz, más nem érdekel. Ettől tárulnak szét a lábak. Eltérő hogy mennyi idő után. Ismerek olyat aki hónapokig is képes udvarolni egyetlen numeráért, persze nem csak egynek udvarol, van akit elkábít egy nap alatt is, és most nem arról beszélek amikor a lány is csak szexet akar, mert ugye ilyen is előfordul.
2022. máj. 1. 14:47
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A társadalom úgy van berendezkedve, hogy elvárják, a férfi próbálkozzon, a nő pedig döntsön. Fordítva elég szokatlan a szituáció, pedig az (is) lenne a normális. Ilyen a társadalom. Ezért nem szabad megharagudni, hogy a férfiak próbálkoznak. Aki nem, az felejtse el az egész szexet, jó esetben belekerül egy papucsférj szituációba, de soha nem fogják férfinak nézni a nők.

F62

2022. máj. 2. 09:09
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem hátráltathat, ha a nő megharagszik, mert ezt sem nézik el neki.

Egy férfinak meg kell éreznie, hogy egy nő meg fog-e haragudni, ha megszólítja, ezt várják el tőle a nők.

Ha nem, akkor kötelező neki kezdeményezni, ha pedig igen, akkor tilos megszólítania.

2022. máj. 2. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!