Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolnak ilyen szituáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolnak ilyen szituációba a férfiak rögtön a szexre ? 22/L

Figyelt kérdés

Volt hogy táncoltam buliba egy pasival, észre vettem ,hogy felállt neki. Mondta, hogy menjünk ki beszélgetni, de természetesen nem azt akart, végül nem történt semmi,mert én nem akartam egy idegennel. A kérdésem,hogy egy férfi miért dugna meg egyből egy számára idegen nőt? De sok ilyen eset történt már velem, hogy f@sz feláll ,ész megáll. Én nőként nem fekszem le , olyannal akit alig ismerek, félek a nemi betegségektől is.

Meg mikor 2.randin elmegyek a sráchoz, akkor is azt hiszik, hogy szexelni fogunk és próbálkoznak.

Ennyire máshogy működnek a férfiak?

2022. máj. 1. 11:02
1 2 3
 1/23 mantis religiosa ***** válasza:
26%
Neked nem kellene még szexelni, nagyon éretlen vagy még rá.
2022. máj. 1. 11:06
 2/23 anonim ***** válasza:
46%

mi előbb dugtunk mint hogy jártunk volna, a szex jó, a szex kell

N

2022. máj. 1. 11:12
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Hát mondjuk második randin ne menj fel a sráchoz ha nem akarsz szexelni. Azért ez egy elég átlátható uzenet, hogy mit akar valójában a másik. Egész egyszerűen nem kell felmenni hozzá, ha nem akarsz valamit. Ha ennyire nem olvasol a sorok közt akkor nagyon naiv vagy.
2022. máj. 1. 11:13
 4/23 anonim ***** válasza:
66%
Minek mész fel a pasihoz ha nem akarsz dugni? Főleg a második randin.. Minden pasi így működik majd megtanulod. Mindenki dugni akar csak van aki hajlandó ezért beszélgetni, étterembe vinni, utaztatni miegyéb.
2022. máj. 1. 11:14
 5/23 anonim ***** válasza:
71%
Babám, te nagyon rossz helyen keresgélsz ha nem ilyen pasikra vágysz.
2022. máj. 1. 11:18
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
A pasik többsége így van programozva!
2022. máj. 1. 11:19
 7/23 anonim ***** válasza:
23%
Elég gyerekesen gondolkodsz
2022. máj. 1. 11:19
 8/23 mantis religiosa ***** válasza:
31%
Ja mindenki ugyanazt mondja mint én, miért vagyok lepontozva? 😢😢😢
2022. máj. 1. 11:21
 9/23 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg másként működünk, és sokösszetevősek az okok emögött. Van benne biológia, vannak benne társadalmi sztereotípiák, lelki tényezők és egyebek.

Egyrészt a férfiaknak a szex úgy általában magasabb prioritást élvez. A feleségemmel kapcsolatban nagy felismerés volt, amikor munkanélküli volt egy ideig, és ettől baromira felpörgött a szexuális életünk. Nem is gondoltam korábban, hogy ekkora a libidója. Egyszerűen annyi változott, hogy ráért, nem vonták el más dolgok a figyelmét. A férfiaknak ebben a sorrendben máshol van a szex, én simán elkések a munkahelyemről is egy szexért.

Másrészt az egésznek férfi oldalon sokkal kisebb a tétje, mert nem ő a sebezhetőbb fél. Mégis mi rossz történhet egy fickóval egy szexuális aktus során egy idegen nővel? Mit veszíthet? Dug egy rosszat, na bumm. Nagyot nem kockáztat.

2022. máj. 1. 11:24
 10/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem sokat tudsz a férfiakról.
2022. máj. 1. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!