Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők a szájukba miért vesznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a szájukba miért vesznek rögtön és mohón?

Figyelt kérdés

Egyéjszakás és normál párkapcsolataimban is rendszeresen történt hogy már az első alkalommal amikor megláttak meztelenül azonnal mohón megmarkolták és kéjesen a szájukba vették, nulla előjátékkal, nagyon beindultak.

Nem is hagyták hogy velük foglalkozzak amik el nem élveztem.

Többen azt is mondták hogy azt akarják hogy a szájukba élvezzek.

Semmi nőies félénkség. :-)

Mivel én férfi szemmel ezt nem tudom értelmezni, el tudjátok mondani hogy női szempontból ilyen mohó és heves vágyat pontosan mik azok a dolgok amik kiváltanak?

Nem nagy a péniszem, 17 cm. Mérsékelten sportos, olyan karcsúan izmos a testem. A külső karakterem a nők elmondása szerint intellektuális stílusú.

2022. márc. 11. 22:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Álmodozz
2022. márc. 11. 22:56
 2/12 A kérdező kommentje:

# 1

??? miről???

2022. márc. 11. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha meg félénk lenne valaki, akkor az a baj. Mondjuk én nem alkalmizok, de egy alakuló kapcsolatban ha vágyom a másikra, mire várjak? Mondjuk részemről alap a kölcsönösség, tehát a partnertől is ezt várom.
2022. márc. 11. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy esztétikus a péniszed.
2022. márc. 12. 00:04
 5/12 anonim ***** válasza:
27%

Redvás incel vagy.

Mellesleg a válasz: mert állati unalmas vagy, és mert fizették nekik 🤣

2022. márc. 12. 03:42
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
Ki vannak éhezve,a postásét is bekapnák.
2022. márc. 12. 06:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez nem kell férfi aggyal gondolkodni, ha igaz amit írsz akkor az azért van mert felizgatta őket a látványod, és nem bírtak magukkal azonnal a szájukban akartak érezni.

Nőként én is van h így érzek, de jobban szeretem az előjátékot a kis nyalásokat, puszikat az intim környékén h ezzel is jobban "húzzam"/ingereljem a pasit.

Nem kérek privit, nem azért írtam ide!

23l

2022. márc. 12. 07:50
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
"semmi nőies félénkség" játssza meg magát egy nő melletted inkább mert számodra attól lesz nőies egy nő ha félénk? Nem hogy örülnél neki hogy ilyen hatással vagy rájuk.
2022. márc. 12. 08:57
 9/12 anonim ***** válasza:

hát a vágyakat nem kell megmagyarázni :) nem logikus kategória a vágy, a szerelem... a család.. ezeket más miatt szeretjük ;)

nekem amikor a szemérmes barátnőm anno régen elkapta agrabancom.. együtt edzettünk és felcsúszot a pólóm.. kilátszott a kockahasam.. az ajkába harapott és abbahagyta a guggolásokat. Elkapott letepert a földre letépre a nadrágom és a szájába vett. Szemérmes bnő!! alapjáraton nem csinált ilyet...de figy... azért ez nekem bejött :D

meg am is mindig a szemérmes szűzies nők jöttek be.. az a legjobb mikor ő belőlük hozod ki a huncutat.. a "rosszat" hasonlít arra mikor a nők a rosszfiúknól a jót akarják kihozni :)

25/F

2022. ápr. 3. 18:11
 10/12 anonim ***** válasza:
8-as egy szóval se mondta hogy nem örül neki.. érdekelte a miért :) és egyébként ez kardinális dolog eléggé manapság.. "mitől vagyunk így kiéhezve" mért van álszentség" egyes nők mért túlzottan vfélénkek szexet megvonók... mások mért szopnak mindenki halálra... ezek fontso dolgok és én nekem se teljesen világos mértnincs arany középút eléggé szélsőséges a legtöbb csaj szex téren!
2022. ápr. 3. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!