Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a szájukba miért vesznek rögtön és mohón?
Egyéjszakás és normál párkapcsolataimban is rendszeresen történt hogy már az első alkalommal amikor megláttak meztelenül azonnal mohón megmarkolták és kéjesen a szájukba vették, nulla előjátékkal, nagyon beindultak.
Nem is hagyták hogy velük foglalkozzak amik el nem élveztem.
Többen azt is mondták hogy azt akarják hogy a szájukba élvezzek.
Semmi nőies félénkség. :-)
Mivel én férfi szemmel ezt nem tudom értelmezni, el tudjátok mondani hogy női szempontból ilyen mohó és heves vágyat pontosan mik azok a dolgok amik kiváltanak?
Nem nagy a péniszem, 17 cm. Mérsékelten sportos, olyan karcsúan izmos a testem. A külső karakterem a nők elmondása szerint intellektuális stílusú.
# 1
??? miről???
Redvás incel vagy.
Mellesleg a válasz: mert állati unalmas vagy, és mert fizették nekik 🤣
Ehhez nem kell férfi aggyal gondolkodni, ha igaz amit írsz akkor az azért van mert felizgatta őket a látványod, és nem bírtak magukkal azonnal a szájukban akartak érezni.
Nőként én is van h így érzek, de jobban szeretem az előjátékot a kis nyalásokat, puszikat az intim környékén h ezzel is jobban "húzzam"/ingereljem a pasit.
Nem kérek privit, nem azért írtam ide!
23l
hát a vágyakat nem kell megmagyarázni :) nem logikus kategória a vágy, a szerelem... a család.. ezeket más miatt szeretjük ;)
nekem amikor a szemérmes barátnőm anno régen elkapta agrabancom.. együtt edzettünk és felcsúszot a pólóm.. kilátszott a kockahasam.. az ajkába harapott és abbahagyta a guggolásokat. Elkapott letepert a földre letépre a nadrágom és a szájába vett. Szemérmes bnő!! alapjáraton nem csinált ilyet...de figy... azért ez nekem bejött :D
meg am is mindig a szemérmes szűzies nők jöttek be.. az a legjobb mikor ő belőlük hozod ki a huncutat.. a "rosszat" hasonlít arra mikor a nők a rosszfiúknól a jót akarják kihozni :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!