Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolnak ilyen szituációba a férfiak rögtön a szexre ? 22/L
Volt hogy táncoltam buliba egy pasival, észre vettem ,hogy felállt neki. Mondta, hogy menjünk ki beszélgetni, de természetesen nem azt akart, végül nem történt semmi,mert én nem akartam egy idegennel. A kérdésem,hogy egy férfi miért dugna meg egyből egy számára idegen nőt? De sok ilyen eset történt már velem, hogy f@sz feláll ,ész megáll. Én nőként nem fekszem le , olyannal akit alig ismerek, félek a nemi betegségektől is.
Meg mikor 2.randin elmegyek a sráchoz, akkor is azt hiszik, hogy szexelni fogunk és próbálkoznak.
Ennyire máshogy működnek a férfiak?
Van nő sok aki meg azért ideges mert nem akarják megdugni.Pedig nem.csúnyák csak a pasik első randin meg másodikon meg harmadikon se mernek kezdeményezni.még...
Én azt mondom rá kell repülni minden csajra inkább mondják rám hogy bagyfsz,mint balfasz
Igen ennyire másképp működnek. Egy beépített ösztön hajtja őket, eredetileg a létfenntartást, szaporodást szolgálja. A nőkben ez az ösztön kevésbé erős,(nem kellett hogy erős legyen mert a hím erősebb a nősténynél, az ősemberek korában nem hívott volna beszélgetni egy hím , csak elkapott volna. A nőstényekben más ösztön volt erősebb már akkor is fontos volt, hogy egy olyan hímmel párosodjon, amelyik vele marad, ameddig az utódról gondoskodni kell, erre törekedett ahogy tudott. Pl. Afrikában néhol a férfiak sok nővel párosodnak, ritkán maradnak a nőkkel, a nők egyedül "nevelnek" 8-10 gyereket.
Fogadd el hogy hiába vagyunk tudatosabbak mint az állatok többsége, mi is egyfajta állatok vagyunk, lehetnek illúzióid, de ez akkor is így van.
22 évesen már illene, hogy legyen tapasztalatod ÉS tudásod is a témáról.
Plusz még illene tudni normálisan kezelni a helyzetet is. Úgy, hogy neked is jó legyen, és neki se essen rosszul.
Nézd meg a #16-ost.
Ez azt mutatja, hogy a nők mit várnak el a férfiaktól: hogy oldjanak meg mindent.
Bármilyen más helyzetben azonnal repül a piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!