Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akarják a szexet azok akiknek épp nem megy? Miért kell erőltetni, "beleizzadni" a szexbe?
Ha pl ivott pár sört, vagy hajnalokig dolgozott, olyan szinten ki van merülve, hogy nem szokott menni neki a szex. Amugy alapbol napi 2 aktus van, szoval simán örülnék is, ha néha kimaradna, pláne amikor hajnalban jön haza, fenének sincs kedve a szexhez félálomból ébredve.
De erőlteti, és megvádol, ha nem akarom, hogy akkor biztos csalom, igy jobb nem ellenkezni, kómás fejjel felkelek rajta dolgozni, es 1.5 órás 50 pózos vergődés után feladja. Ami garantált volt már akkor is, mikor hazaesett hullafáradtan, hogy nem fog menni.
Miért nem lehet simán csak hazajönni lefekudni es aludni??
Miert kell a szexet impotenseknek, vagy kimerulteknek ERŐLTETNI?
Es minek hazudik ezek után hogy velem akar maradni örökké, hogy ne érezzem kellemetlenül magam a kudarc miatt?(amugy nem érzem kellemetlenul magam, hanem ugy érzem magam mintha akaratom ellenére erőszakolnának meg, mert nem mondhatok nem-et)
De honnan jön az a pasikba, hogy szex után jut eszukbe azt mondani hogy örökké veled? Miert kell hazudni??
Es plusz
Ha nem tetszenek nekik rajtam ill a testemen részletek, de elfogadja, akkor miert nem olyan nővel vannak akinek mindene tetszik nekik? Miert engem kell szivatni?
Ezek vele megbeszélhetetlen dolgok.
Máskor meg azért keltett fel mert hozott kaját ami csak frissen jo.
Ezen is veszekedett hogy de nekem hozza joszivbol es ne sz.rjam le.
Azota kulon kérem, hogy ejszakára ne hozzon enni.
Valahogy neki nem megy át az, hogy aludnék!
Tudod te mit jelent az hogy impotens???
HA másfél órát bír akkor nem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!