Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook beadott egy cikket,többi lennt?
krio intézet,nemzőképesség vizsgálata,spermaanalizis stb,és beraktak egy képet a dávidszoborról....
nagyrészt kiskorúak rakosgattak röhögő szmájlikat,egy férfit nem láttam hogy lájkolta volna hogy hasznos a megosztás,eleve nem értem minek kellett a minipéniszes dávidról is szelfi....
Ahhoz nem kell marketingesnek lenni, hogy az ember rájöjjön, a kép lényege a figyelemkeltés.
Abból a szempontból meg szerintem inkább benned van a hiba, hogy ugyanaz a reakciód, mint a kiskorúaké, ha felnőtt ember vagy. Nem tudom milyen traumáid vannak, de meglepne, ha ez bármiféle testszégyenítés lenne vagy kis péniszre mutogatás, felnőtt emberként ismerhetnéd az anatómiát, attól, hogy normál állapotban kicsi egy pénisz, az nem jelenti, hogy merev állapotában is az.
Miért érzem azt hogy neked kisfarok komplexusod van.?
Amúgy az a tévhit hogy egy kisfarku nemző képtelen pedig ez hülyeség
A kép hát nagy értelme nem volt a cikkhez de anno a Dávid szobor az a férfiasság szimbóluma volt és nem a farok méret volt a lényeg hanem a férfias testfelépítés a jó fizikum az egészséges kinézet hisz annak nagyobb kihatása volt a nemzőképességre mint az hogy mekkora a himbi-limbi.
A tudatlanság fél egészség
N
Mármint hülyeség hogy a kisfarku nemző képtelen exemnek is 12cm
És van két lánya 1 tőlem egy pedig az új kapcsolatában ahol már házas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!