Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 A kérdező kommentje:
És vajon van olyan lány aki nem röhög ki/teszi szóvá, hogy miért nem lett nagyobb? Mert eddig ez történt mindíg, lehet csak viccből, nem komolyan, de azért nem esett jól.
ma 14:02
3/9 anonim válasza:
Van olyan aki nem röhög ki. Ne aggódj ezen, nem tudsz rajt a változtatni, akkor felesleges idegeskedni rajta. Nem mindenki szereti, vagy bírja a nagy méretet.
4/9 A kérdező kommentje:
Kielégíteni eddig mindenkit ki tudtam, ha nem is ezzel, akkor kézzel, nyelvel.
ma 14:05
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös
Köszi!
ma 14:09
7/9 anonim válasza:
Szerintem misszionáriushoz is, csak tegyetek a lány dereka alá párnát, hogy mélyebb és másabb legyen a behatolás szöge. Ha jó vaskos a farkad akkor már nyert helyzetben vagy. Sok jó szeretkezést kívánok!
8/9 A kérdező kommentje:
A vastagsága az még csak rendben is van! Köszi, ha lesz kivel meglesz! :D
ma 14:47
9/9 anonim válasza:
Nem röhögnek ki több oka is van
1 nem járnak mérő szalaggal
2 A szem mértéke a legtöbb nőnek rossz (nekem a 14cm re azt mondták 20cm a vastagság sokat rádob )
3 12-14cm között van az átlag és a legtöbb nőnek ennyi a hüvely mérete
úgy hogy ne szarjál be legalább verheted tövig :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!