Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy tetszik az ilyen alak ? 22/N
Nem vagyok duci ? Edzem egyébként, de nem vagyok elégedett magammal. Hány kg-nak tippeltek a 163 cm-hez ?
Én nem vagyok tőle elájulva hogy milyen szép. De rosszul sem, hogy milyen csúnya.
Olyan átlagos. A jó fenék, kis mell kategória közepe.
Ez nem jelenti azt hogy nem kívánatos, ha valakinek ilyen a teste és azt mondja dugjam meg. De láttam már szebbet is.
Úgy hogy nem ezen múlik, nem vagyok kórosan sovány, se túlsúlyos. Ez már jó.
Átlagmagasság.
Ez kb mint a farokméregetős kérdés.
Igen, van nagyobb (jelen esetben formásabb, szebb test) de a valóság nem ez. Nem fogja a farkat se senki méricskélni és stb.( Aki meg ezek alapján dönt az már rég nem partner.) Nekem van annyi önbecsülésem hogy kerülöm az ilyesmi dolgokat.
Kifejezetten jól nézel ki már most is. Ha folytatod az edzést 1-2 éven belül nálam 10/10es leszel. De most is 8-9 a tízből csak én szeretem a sportos csajokat.
50-52 kg-ra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!