Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak! Tegyük fel, hogy a nő akit félig-meddig ismertek és nagyon tetszik, rátok mozdul. Hogyan tudnátok elképzelni a jelenetet?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnátok elképzelni, ahogy egy vonzó nő ismerősötök, akivel még nem volt köztetek semmi, kezdeményezzen? Miként vágytok rá leginkább, hogyan izgatna fel titeket a legjobban?2022. ápr. 1. 19:40
1/7 Noren1989 válasza:
Megkérdezném, h mivel tartozom.
Ő mondana egy szàmot, azt kifizeztve jattal tàvoznék.
2/7 anonim válasza:
Piruljak bele a jelenetbe, és ne engedjen elfutni. :D
De most ezt félretéve...
Az nem életképes, hogy a “legjobban”.
Közel sem erre van szükség.
Csak arra hogy a tudtomra adja. Egyszerűen el is mondhatja. Onnantól életbe lép a fentebb írt ne pirulj, és ne fuss el elv. :D
29/F
3/7 anonim válasza:
Ilyen meg se történhet. :D
/Egy egyedülálló férfi/
4/7 anonim válasza:
Elképzelni sem tudom, mivel még soha semmilyen nő nem kezdeményezett nálam.
5/7 anonim válasza:
Nem szoktam gondolkozni ilyeneken... A legtöbb nő nem kezdeményező.
F
6/7 anonim válasza:
Ki-be húzogatná a meztelen lábfejét a papucsból, majd megkèrne, hogy masszírozzam meg neki, közben beszélgetnénk.
7/7 anonim válasza:
Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy segít főzni valamit, amit magam nem tudnék megcsinálni.
Lehet irtó ciki, de pl. beszélünk az ebédről, hogy ki mit főzött.
Majd felvetődik egy kaja, amit segít megcsinálni, nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!