Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? Egyedülálló nő vagyok és van egy nős pasi akinek gyerekei is vannak, de ő tetszik nekem. Több lent.
Ha már 2x visszautasított...miért akarod mégjobban megalázni magad? Ennél is jobban? Szerintem csak többet gondolsz az egészbe, mint amennyi valójában.
N30
Osztom az első véleményét. Az én munkahelyemen is van egy nős, gyerekes férfi aki most nyomul. Ha nem lenne senkije, engednék mert tetszik nagyon.
De szó sem lehet semmiről. Azt csináld amit én: fogd vissza a p..ncidat és hagyd.
Keress egyedülálló pasit
Téged sem az eszedért fognak ellopni!
Esetleg térden állva nem akarsz könyörögni neki?
Mi lehet belőle, elutasít, megdug egyszer, kapsz egy pasit több gyerekkel, még több problémával; egyikkel sem jársz jól.
Látom a százalékokból, nem tetszenek a válaszaink :D
Beléd hát :D Max tövig és tovább áll :D
Egybébként trollgyanús a kérdés...nem hiszem el, hogy valaki a felnőtt kategóriában ennyire naív és buta legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!