Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
A nagy bimbóudvar, parizer mell, vagy a kis, világos bimbóudvar?2022. márc. 27. 16:37
2/15 anonim válasza:
A picike.
Az olyan mintha zsömire egy kis kecsapot csöppentettem volna.
F.44
3/15 anonim válasza:
A nagy bimboudvart jobban szeretem
6/15 anonim válasza:
a kis bimbó és bimbóudvar tetszik a nagy cicin is.
7/15 anonim válasza:
A kicsi vagy úgy is mondhatnánk hogy az olyan normális. A színe mindegy. Csak annyi hogy ha lehet akkor ne terjedjen ki a teljes mell felületére. De ha úgy lenne és bejön a csaj akkor ez se baj csak ha már lehetne választani.
8/15 anonim válasza:
Nagy bimbóudvar nagy mellen az igazi.
9/15 anonim válasza:
Nem csak ez a két szélsőség létezik. De szerintem semmi baj nincs a nagyobb bimbóudvarral.
10/15 anonim válasza:
Inkább az alak és a fej fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!