Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ennyire túlhájpolva,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire túlhájpolva, dicsérve a szex?

Figyelt kérdés

Szinte a férfiak és nők élete is arról szól, punciból mennek punciba. Nők pedig farokról farokra. Úgy értem, ha szakítanak is mindegy melyik fél, azonnal új kapcsolatra vadásznak.

Iskolában, melóhelyen szinte ki van rekesztve az olyan férfi és nő, aki szűz illetve nem csajozik/pasizik állandóan.

Nem mondom nem jó dolog, mert nekem is volt már részem szexben, DE akkor is túl van hájpolva, mert annyira azért mégsem jó, hogy szinte ebből áll minden férfi és nő élete, hogy megfeleljen a másiknak ÉS közben elfelejtenek élni. Magas fizetés is ez miatt kell, jó kocsik, saját lakás. Szinte mindenben közbejátszik az, hogy megfeleljünk a másiknak!

De miért??? Aki próbálta tudja, hogy egy műpénisz is van olyan, mint bármilyen alfahím, és egy Fleshlight is van olyan, mint bármilyen cicababa, csak megfelelő fantázia kell mindkét esetben!

2022. ápr. 27. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Egy vibrátor, dildó, kígyóubi sincs olyan mint egy igazi kemény hús-vér pénisz.

Látszik, hogy nem tudod milyen a jó szex

2022. ápr. 27. 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Abban egyetértek veled, hogy az élet több, mint a szex vagy a szex hajkurászása. Tényleg hülyeség e köré építeni az életet. Másrészt én például imádom a szexet, és hát a műpénisz nem olyan, mint az "eredeti". A szexnek része apartner is és ettől lesz jó, nem pedig az orgazmustól meg simán a fizikai élvezettől, mint pl. maszturbálásnál.
2022. ápr. 27. 18:43
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Tudod miért is jó a szex? Mert nem kötelező csinálni. Ha te nem akarod akkor ne csináld. Értelmetlen általánosításról írsz, a világ nem fekete vagy fehér. Egyébként meg amióta világ a világ biz' a szex körül forog jórészt. Ha te ebben nem akarsz részt venni senki sem fog kényszeríteni.
2022. ápr. 27. 19:24
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
Kitalálom kérdező: savanyú a szőlő, ezért jobb neked a mű mint amit nem kapsz meg.
2022. ápr. 27. 20:05
 15/18 Milla80 válasza:
Lelkileg megterhelo egyuttkarni valakivel. Ha az embert minden héten sértegetik
2022. ápr. 28. 06:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, én is éreztem azt, hogy ez szar. Tudod mikor jössz rá, hogy mi a lényege? Mikor összejössz egy olyan csajjal, aki teljesen odavan érted, és te is érte. Na akkor mindent megértesz. Addig semmi értelme. F
2022. ápr. 28. 09:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 ha minden héten sérteget az akivel együtt laksz akkor nem kell együtt lakni vele... ezt hívják mérgező kapcsolatnak amit minél hamarabb befejez az ember annál jobb.
2022. ápr. 28. 11:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A szex egy beépített ösztön, mindenkit hajt, ritka akit kevésbé hajt, te ezek közé tartozol. Régen a szentek azért imádkoztak hogy ez az ösztön eltűnjön, ők bujaságnak nevezték.
2022. máj. 1. 08:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!