Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valami jó szex sztori?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami jó szex sztori?

Figyelt kérdés

Olvasnék valami jóféle szex sztorit, lehet valós vagy kitalált.

Legyetek kreatívak!

2022. ápr. 24. 21:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kezdem a mesélést...

Anna sima sztorija

Márkkal beléptünk a szobába. Elkezdtük letépni egymás ruháit. Amikor már pucér voltam, végigfektetett az ágyon, és letolta a gatyáját. Elővette a farkát, belémhelyezte, és mozgatni kezdte. Az ujjával simogatta a csiklóm, én meg hangosan nyögdécseltem.

Ella orális sztorija

A számba vettem a farkát, és szopni kezdtem. Ő mélyebbre nyomta, és meg gyorsan nyalogattam a makkját.

Ilonka nyalós esete

Ilonka hanyatt feküdt a szőnyegen. Béla a puncijához hajolt, és megnyalta a csiklóját. Ilonka elégedetten nyögött. Béla belenyalt a hüvelyébe is. Ilonka nagyon nedves volt, a férfinak ízlett a nedv.

Sára sokfiús esete

Sára meztelenül feküdt. Levente belenyomta a puncijába a farkát. A lány a szájába vette Zoliét, és a kezével izgatta Mózesét.

2022. ápr. 26. 16:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Folytatása következik...

Beka és Márk, 1. rész

Beka és Márk a teraszon voltak. Márk elővette a farkát, és Beka nedves puncijába dugta. Nemsokára elélveztek.

Beka és Márk, 3. rész

Márk az ujjaival masszírozta Beka csiklóját, amitől Beka nagyon nedves lett. Márk a farka hegyét Beka bőréhez nyomta. Beka intett, hogy mehet, és Márk berakta.

Beka és Márk, 3. rész

Beka hosszan végignyalta Márk farkát. Szopni kezdte. Márk nyögdécselt. Egyre keményebb lett. Majd elélvezett, Beka meg lenyelte.

2022. ápr. 26. 16:09
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Folytatása következik...

Első éj

1. fejezet, Kezdjük!

Kolos Dórira nézett.

-Szeretnél szexelni?

A lány meglepődött.

-Persze! Kezdjük?

-Kezdjük!

2. fejezet, A dolgok indulnak

Kolos lehúzta a lány ruháit. Levette a nadrágját.

-Szexi vagy- mondta, és megnyalta a száját.

3. fejezet, Izgatás

Kolos izgatta Dóri csiklóját. Dóri kíváncsian nézte a fiú alsóját, amin egy hatalmas dudor terjeszkedett.

-És a tiéd milyen?

-Megmutatom!

4. fejezet, Megdöbbenés

Kolos elővette a szerszámát. Dóri eltátotta a száját.

-De nagy!- bámulta a 25 centis farkat.

-Pont belédillik-vigyorgott Kolos.

5. fejezet, Lakat-kulcs

-Most már szexeljünk-nyavajgott a csaj.

Kolos beledöfte kőkemény szerszámát Dóri nedves puncijába.

-A te farkad egy aranykulcs- nyögte Dóri.

-A te puncid meg egy lakat- nyögte vissza Kolos.

6. fejezet, Orgazmus

-Beléd élvezek mindjárt!

-Csak nyugodtan...

Kolos farkából fehér váladék lövellt Dóri hüvelyébe. Dóri altestét elöntette a melegség.

7. fejezet, Takarítás

Kolos és Dóri elment fürödni, és kimosták az ágyneműt.

Vége

Remélem, tetszett. Kérdező, köszönöm, hogy feltetted a kérdést, ezentúl törzsválaszoló leszek!

2022. ápr. 26. 16:19
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Folytatása következik...

Málnahab

Málna körülnézett.

-Szóval fiúk, verseny. Aki a több kérdésre tudja a választ az ötből, azzal szexelek.

Málna szétnyitotta a combjait, nunija láttán a fiúknak felállt.

-Első kérdés. Hány évesen vesztettem el?

-16!- mondta Répa.

-Lenyelem?

-Igen- mondta Banán.

-Milyen ízű vagyok?

-Málna- vágta rá Répa.

-Szűk vagyok?

-Igen- mondta Banán.

-Döntő. Mit szeretek jobban, szopni, vagy nyalva lenni?

A fiúk gondolkodtak.

-Nyalva lenni-mondta Répa.

-Helyes! Te nyertél!

Répának még jobban állt.

-Gyere-mutatott Málna a puncijára. Répa beledugta a farkát. Málna nyögdécselt.

-Elmegyek!

Répa belélvezett Málnába. Málna is elélvezett.

Banán másnap nyert, és Málna leszopta őt.

2022. ápr. 26. 16:27
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Folytatom a sztorizást.

Mikulás és az örömlányok

Az örömlányok elmentek a Mikuláshoz. A Mikulás megkérdezte őket, mit kérnek karácsonyra.

Sziszi jelentkezett:

-Én egy vibrátort!

Megkapta.

Panni jelentkezett:

-Én azt, hogy valaki folyamatosan nyaljon!

Megkapta.

Flóra jelentkezett:

-Én a világ legnagyobb farkát!

Megkapta.

Boldog karácsonyuk volt.

2022. ápr. 26. 16:34
 16/20 A kérdező kommentje:

Eléggé kreatív az úr/hölgy.

Főleg az Első éj tetszett, a fejezet címek zseniálisak.

Köszönöm!

A válaszoló hobbiíró, vagy sokat olvas?

2022. ápr. 26. 17:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Sokat olvasok, és szoktam írni rövid történeteket.
2022. ápr. 26. 18:10
 18/20 anonim ***** válasza:

A következő

Fiatal virágszál

Máténak volt egy barátnője, a 17 éves Luca. A lány titokban gyakran lefeküdt Máté apjával.

-Jó napot kívánok, Máté itthon van?- kérdezte Luca az ajtóban állva.

-Nincsen. Kórházban van, beteg szegény- mosolygott az apukája.

-Azért bejöhetek? - kérdezte perverzen vigyorogva a lány.

-Nyugodtan Lucácskám! Jó lesz a konyha?

-Tökéletes- mondta elégedetten.

Bementek a konyhába. Luca levette a szoknyáját és bugyiját, és kikapcsolta a melltartóját. A férfi gyorsan lehúzta róla a bugyiját.

-Nyamm, milyen nedves vagy- mondta száját nyalogatva.

-Ön meg milyen nagy- méregette Luca a fickó alkatrészét.

Felemelte Lucát a konyhapultra. Rámászott, és kemény farkát a lány puncijába rakta. Őrült tempóban dugta a lány nedvtől tocsogó pnáját hatalmas farkával, miközben az hangosan nyögött és sikoltozott.

A férfi farkából rengeteg ondó lövellt ki, Luca puncijából kispriccelt a nedv.

2022. ápr. 30. 19:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Folytatódik...

A legszebb punci

Edina hanyatt feküdt az ágyon. Szétnyitotta a lábát, így Dávid meglátta kívánatos punciját. Felállt a farka, megkeményedett.

-Kényeztess... -suttogta a lány.

Dávid megnyalogatta a csiklóját. Edina érezte, ahogy bizseregni kezd, és gyorsabban lélegzett. Dávid tovább nyalta a szép p!nát, belecsókolt a vaginába, ami egyre nedvesebb lett. Ujjával simogatta a csiklót, ami nagyobbra dagadt, Edina hangosan nyögött.

-Most már menj be...

Dávidnak előre meredt a farka, így hát bedugta Edina hüvelyébe. Gyorsan mozgatta ki-be, ki-be, amitől egyre jobban feszült a makkja. Végül már nem bírta tovább, kilövellt a sok ondó, bele a lány puncijába. Edina elégedetten sóhajtott fel.

A koktél után

Pilla a bárpultnál iszogatta a koktélját. Egyszercsak megállt mellette egy férfi.

-Helló, csajszikám! Mizu?- villantotta meg a mosolyát.

-Jól vagyok, te?

-Jól. Csinos a ruhád- dicsérte meg.

-Köszi.

-De még csinosabb lennél nélküle!

-Merre?

-Itt jó lesz a bárpulton!- mondta, és felemelte Pillát.

Pilla lehúzta a ruháját. A fiú kikapcsolta az övét, és letolta a gatyáját. A bárban mimdenki részeg volt, nem volt feltűnő Pilláék spontán szexje.

Pilla szétnyitotta a lábát. A fickó felült a pultra, és belerakta hatalmas farkát Pilla nedves puncijába. Gyorsan mozgatni kezdte, Pilla hangosan ujjongott.

A részeg fiatalság látta a szexelőket. Mások is felültek a pultra, a fiúk sorban dugták a csajokat. Pilla pinájában az előbb megismert fiú volt, közben a lány leszopott egy másikat.

Egy csaj a földön fetrengett, miközben négy fiú kinyalta. Egy másik lányt egyszerre két fiú is dugott, az asztalon egy férfi feküdt hanyatt, álló farkát egy húszéves kiscsaj lovagolta meg.

Pilla felkelt a pultról, és átmászott egy másik csávóra. A srác análban szexelt vele, egy másik vaginálisan rakta, Pilla közben egy másikét verte ki.

2022. máj. 1. 16:01
 20/20 anonim ***** válasza:

A prosti

Barnabás este kilenckor indult el Lorettához, a prostihoz. A buszmegállóban találkoztak.

A padon már ott ült Loretta, egy húsz éves, nagy mellű, vékony nő.

-Merre legyen? Esetleg a tóparton jó lesz?-illegette magát.

-Tökéletes!- kiáltotta Barnabás, és megnyalta a száját.

A tóparton levették a ruhájukat. Barna hátradőlt, a farka felállt. Loretta ráült, és lovagolni kezdett a hatalmas szerszámon. Barnabás farka egyre keményebb lett.

Hirtelen megremegett a farka, és rengeteg ondó lövellt Loretta puncijába. A prosti még erősebben csinálta, Barnabás farkából pedig még több ondó jött. A fiú gyorsan rakta a csajt, akinek a p!nájából bő, híg nedv spriccelt.

2022. máj. 1. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!