Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aquaworldben voltam ma az osztályommal. Gimi, 11. osztály. Szerintetek az alábbi sztori rendben van, egészséges?
Figyelt kérdés
Az Aqua Worldben lehajolt előttem osztályfőnököm, Anita néni bikiniben, tőlem pár centire, nekem meg felállt és el is lőttem tőle. Utána meg ahogy láttam bikiniben a lány osztálytársaimat, ahogy rázták a feneküket ki kellett vernem az öltözőben. Majd a lány aki tetszik odajött, elkezdtünk dumálni, közben is állt végig, majd amikor elfordult és megláttam a fenekét megint ki kellett vernem.2022. febr. 9. 17:44
3/8 anonim válasza:
Ha hazafelé nem állt fel a villamosvezetőre,akkor elég halvérű vagy ...
4/8 anonim válasza:
uhh ezek a tesztoszteron tultengéses bikák yummi
7/8 anonim válasza:
Te biztos Ernőke, a vasfaszú lehetsz a Napirajzból.
8/8 anonim válasza:
Anita nénire nekem is felállt volna.
Nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!