Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az alábbi sztori történt meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi sztori történt meg velem. Szerintetek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Metróztunk az osztályommal osztálykiránduláson. Sok ember volt, össze voltunk préselve. Egyik osztálytársnőmön pedig olyan nadrág volt amint a bugyija simán átlátszódott. Na és hát a farkam rendesen a seggéhez dörzsölődött egész út alatt. Én meg hát elsültem😅

18F

2021. dec. 18. 00:24
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Aha, persze
2021. dec. 18. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég ciki ennyi idősen. Dugni se lehet veled, rád néz a csaj és vége a 'szexnek'.
2021. dec. 18. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aludj csak tovább, rosszat álmodtál.
2021. dec. 18. 00:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj! Aludj vissza nyugodtan!
2021. dec. 18. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Azt hogy jól bírja a csaj a hideget ha ilyenkor még ennyire vékony nadrágban van :D Amúgy a fröttőröket (így hívják amit csináltál) nagyon nem szeretik, könnyen tud pár kivert fogat eredményezni a hasonló megmozdulás ha valaki berág rád.

Láttam már ilyen storyt, 14-es villamos a csávó fröttőrködött, a csaj először csak próbált elhúzódni, de a csávó beszorította, a csaj szóvátette, a csávó "én vagyok az erősebb r.banc" stílusban reagálta le, szegény lány szinte reszketett a félelemtől. Ráb.szott mert egy tag odament és szó nélkül legépelte az ürgét, majd mint aki jól végezte dolgát leszállt a következő megállónál :D Látni kellett volna az utasok arcán az elégedett mosolyt :)

2021. dec. 18. 00:34
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
#5: Mindig jó hallani, hogy vannak még FÉRFIAK, még ha kevesen is. Mondjuk én nőként is lebsznék egy ilyennek egyet, de értékelném egy úriember segítségét.
2021. dec. 18. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Gáz lehetett utana egész nap nedves alsóban a hidegben😂
2021. dec. 18. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!