Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tervezi nyáron vad-nudista strandra menni?
Figyelt kérdés
Én egyszer elmennék, kíváncsiságból.2022. ápr. 23. 19:43
11/22 A kérdező kommentje:
#8, igen, benne van az is a pakliban.
2022. ápr. 23. 21:59
12/22 anonim válasza:
Segítek: "vadnudin" sem örülnek neki ha álló pélóval flangálsz. Ne keverd a nudit a swingerrel. Amire te gondolsz a swinger-jellegű nudi, az legközelebb Rovinjban van, de ott is van etikett (állhat a pélód, van szex is, de ha nem kíváncsiak rád, nem akarnak "bevenni" akkor arrébb kell állnod).
13/22 anonim válasza:
9es, köszi.
Szikiről van tapasztalat?
Van forgalma? Én amugy nem vagyok benne biztos hogy az működhet még.
14/22 anonim válasza:
Én, ahogy nyaranta mindig, most is fogok vad nudira járni, mivel az van hozzám közelebb.
15/22 anonim válasza:
Gárdony, nem tudom kinek mennyire van közel
Amikor időm engedi, én oda szoktam járni
A nádas a vad része, bár a terület közepén szexelő hetero párt is láttam már ott
16/22 anonim válasza:
Mi nyáron megyünk Bberénybe a férjemmel.Első lesz,nagyon várjuk már.
17/22 anonim válasza:
#2 Vad-nudin az nem jelent gondot, pont ezért az a neve. Hivatalos nudista strandon ott már más, ott le kellene fedned törölközővel.
Kérdező, légyszi menj szvingerbe, bordélyba, vagy gay-szaunába ha te a nyughatatlan kukacod akarod mutogatni. Ezeken a helyeken rengeteg barátra fogsz lelni ellentétben a nudista stranddal, ahonnan kinéznek majd.
18/22 A kérdező kommentje:
#17, mint lentebb is írtam, én nem rendelkezem se "nyugodt" se "nyughatatlan kukaccal" :)
2022. ápr. 24. 10:52
19/22 anonim válasza:
Szólok előre, ha te szexuális motivációból mennél nudista strandra, akkor nagy csalódás fog érni. Full átlag emberek vannak és 50+ a többség. Nem nagyon lesz kit bámulnod.
20/22 anonim válasza:
mennék én is nagyon nudira de nincs kivel mivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!