Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok , ha párotok szeretné , el mennétek a kedvéért egy nudista strandra ?
Mikor még udvaroltam s randikra jártam , egyik (modell ) - alkatú lánynál , én voltam a 2. legesélyesebb nála , ezt ő monda nekem , személyesen .
Ám mégsem engem választott , mert nem voltam számára , elég izgalmas pasi !
A másik fiú , elmondása szerint , megkérte , hogy menjen el vele egy nudista strandra ! Ezt a felkérést nem tudta , vissza utasítani , de ezt már az után mondta nekem , hogy elment a strandra azzal a másik sráccal . A lánynak , ekkor vittem egy szál , vörös rózsát , de azt már nem fogadta el tőlem .
Őszintén , én magam is meglepődtem , mikor a lány akinek hosszabb távon udvarolni szerettem volna , ezt hozta fel érvnek , hogy én nem vagyok annyira izgalmas fiú , mint a másik jelölt !
Mert ugye én csak sétálni , presszóba , vagy vacsorázni , különböző szabadtéri programokra szerettem volna meghívni őt , ami nem piszkálta fel annyira a fantáziáját , mint a másik fiú által felkínált lehetőség , a nudista strand !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!