Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tervezi nyáron vad-nudista strandra menni?
Figyelt kérdés
Én egyszer elmennék, kíváncsiságból.2022. ápr. 23. 19:43
2/22 anonim válasza:
A közelünkben nincs ilyen, de szívesen kipróbálnánk a párommal. Egyszer egy külföldi nyaraláson véletlenül arra csónakáztunk. Bementünk volna, de a bejárathoz a fél világot meg kellett volna kerülni kocsival, így nem lett belőle semmi. Engem kicsit feszélyezne, hogy mi van, ha áll a cerka.
3/22 A kérdező kommentje:
#2 Vad-nudin az nem jelent gondot, pont ezért az a neve. Hivatalos nudista strandon ott már más, ott le kellene fedned törölközővel.
2022. ápr. 23. 20:10
4/22 anonim válasza:
2. vagyok. Ismerek az ország másik felén olyan nudit, ami egy eldugott vadvízi rész, nem hivatalos strand, de sokan fürdenek ott meztelenül. Azt hittem, így érted a vad nudit. Spontán meztelenül fürödni valahol jó lehet, de biztosra kéne menni, hogy nem jön arra senki, és nem jelent fel. Ha lenne ilyen hely, akkor szívesen csinálnám.
5/22 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen helyre gondoltam én is, viszont itt nem néznek ki, ha feláll a szerszám.
2022. ápr. 23. 20:23
6/22 anonim válasza:
Szeged környékén lehet nudi?
Én is szivesen mennék, sose voltam még.
30f
7/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol van ilyen, majd utánajárok, bár nekem könnyű, lányként nem kell rejtegetnem az álló szerszámot :)
2022. ápr. 23. 21:55
8/22 anonim válasza:
De ilyen helyen a szex is benne van a pakliban? Tudom rendes nudin nem, de ha nem néznek ki hogy áll a szerszám, akkor ezt a kérdést szabadabban kezelik?
9/22 anonim válasza:
5-ösnek: Szeged mellett Sziksódfürdő egy hivatalos nudi hely.
Szeged, Vereshomok dűlő 1, 6791
10/22 anonim válasza:
Módosítok... 6-osnak szólt a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!