Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek melyik tetszik jobban?
Elméleti kérdés.
Az ha egy lány barátságos, közvetlen, kezdeményező, extrovertalt típus és szeret beszélgetni bármiről szívesen beszélget, de ha konfliktus van akkor csendben van, tehát konfliktuskerulo
Vagy ugyanez az extrovertált típus csak nagy szájjal, mindenbe beleszól, konfliktusban is rögtön becsatlakozik, kicsit agresszív típus?
Akkor az nem is konfliktuskerülő. A konfliktuskerülő senkit nem véd meg, még magát sem. Hidd el van pár ilyen ember a környezetemben. Ha dühös a főnökére, mert x év után nem lépteti elő, abból a főnök semmit nem fog sejteni, mert rá mosolyog és úgy tesz mintha minden rendben lenne. De otthon nap mint nap panaszkodik, hogy miért nem veszik észre. Ugyanígy ha a szomszéd csinál valamit ami felbosszantja, nem szól neki, mosolyog rá, de a család nap mint nap hallgathatja, hogy ez a szemét szomszéd nem veszi észre magát.
Amit te leírsz az nem konfliktuskerülés. Nyilván minden embernek van olyan, hogy úgy gondolja ez a vita túl buta ahhoz hogy beszálljak. Senki nem szokott MINDEN vitába beleszólni.
Amúgy miért ne lehetne az igazságért kiállni? Volt már velem többször, hogy láttam, hogy egy ismerősöm, nem feltétlen közeli barát de jó ismerős, nem tudta megvédeni magát egy vitában, pedig szerintem igaza volt. Nem mindenki tud jól vitatakozni. És utána megköszönték, hogy kiálltam mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!