Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek melyik tetszik jobban?
Elméleti kérdés.
Az ha egy lány barátságos, közvetlen, kezdeményező, extrovertalt típus és szeret beszélgetni bármiről szívesen beszélget, de ha konfliktus van akkor csendben van, tehát konfliktuskerulo
Vagy ugyanez az extrovertált típus csak nagy szájjal, mindenbe beleszól, konfliktusban is rögtön becsatlakozik, kicsit agresszív típus?
5
De ahogy látod itt nem ilyen személyekről van szó.
Dögöljek meg, de még olyat nem láttam, mint az első. Egyébként meg, személy szerint nekem a második jobban tetszik, mert sokkal jobban szeretem, ha egy lány őszintén meg tudja mondani, hogy hülye vagyok.
Az elsővel az a baj, hogy nagyon természetellenesnek tűnik. Csak azért is, mert ha valaki nem mer vitába szállni másokkal, akkor az vagy azért van, mert az adott témában hiányos a tudása, vagy azért, mert fél mások érzéseitől, és ezért nem mer velük őszinte lenni. Az utóbbi viszont egyáltalán nem előnyös
Már leirtam, hogyha érinti őt a vita vagy másokat akikhez közel áll akkor nem marad csendben, de mások vitájában nem vesz részt ami nem érinti.
Nem azért mert hiányos a tudása hanem mert fárasztja mások vitája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!