Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Egs srác nagyon sokszor megérint egészen intim helyeken is (comb belső része, has, mell), de a smárolást nem szeretné, mert nem akarja hogy kötődjek hozzá, mivel kapcsolatban van. Megkérdeztem hogy nincs kedve, erre azt válaszolta, hogy szeretne velem smárolni, csak a következményektől fél. Emiatt csak egy szájrapuszikig jutunk.2022. ápr. 21. 11:10
1/8 anonim válasza:
Nem! Én normális pasiként normálisan szoktam viselkedni a nőkkel, intim helyzetben is!
2/8 anonim válasza:
Jah, előfordulhat hogy az emberek nem akarják keverni az érzelmeket, meg a szexet. Te viszont nagyon is keverni akarnád a kettőt, szóval skippeld a dolgot mert a pasi NEM fogja miattad otthagyni a nőjét.
3/8 anonim válasza:
Ha van párom, akkor nem csinálok ilyeneket más lánnyal.
5/8 dregor válasza:
Nem. De mi lenne, ha értelmes emberekkel töltenéd az idődet? :D
6/8 anonim válasza:
Már megválaszoltuk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
7/8 anonim válasza:
6-os
Én voltam a 11-es és ugyanazt tudom mondani, mint ott! XDDD
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Már tényleg unalmas, hogy mindig kinyomod ezt a kérdést magadból! Azt hiszem még mindig nem nőtt be a fejed lágya! De ha, ezt élvezed, akkor taperoljon nyugodtan egy olyan srác, akinek barátnője van, téged meg csak dugópajtiként akar kezelni! Ha nem élvezed, akkor meg DOBD EL MÁR VÉGRE ÉS KERESS ÉRTELMES EMBEREKET JÓ? Bár úgy látom téged ez nem zavar, ennek ellenére mindig kidobod ezt a kérdést! Ha nem zavar, akkor ne kérdezz! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!