Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Volt már veletek ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Bar párkapcsolatban voltatok, de volt olyan lány barátotok akihez szintén vonzódtatok de miatta nem rúgtátok fel a párkapcsolatot.

2022. jan. 18. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Persze hogy volt.
2022. jan. 18. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Naná.
2022. jan. 18. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Volt. De később kiderült hogy inkább fel kellett volna rúgni mert a barátnőm nem annyira zavartatta magát mint én :") már csak remélhetem hogy akit kioffoltam, még akar tőlem valaha valamit.
2022. jan. 18. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Volt es tobb is volt ez mint baratsag. A kapcsolatom mar a veget jarta amugy is. Aztan vege lett de o meg bepasizott. Banom hogy nem dugtam meg amig lehetett...
2022. jan. 18. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Volt. Bàr amikor szakítottam a csajjal összejöttem a làny baràttal. (Nem miatta szakítottunk)

Azóta is együtt vagyunk, és most màr 2 év utàn, lassan màr az eljegyzést fontolgatom.

Az exem meg azóta sem tudott rendes férfit talàlni magànak.

2022. jan. 18. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Volt. Nem léptem ki a kapcsolatból miatta, pedig többet is éreztem. Mai napig bánom valahol, de hát ez van. :)
2022. jan. 18. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Mármint volt-e olyan pasi a történelemben aki félrekúrt? Igen volt. S olyan is aki egy ex-szeretőjével / kolléganőjével / régi baráttal / régi osztálytárssal tette? Hát ja, az esetek többségében olyannal dugnak félre amit ismernek.
2022. jan. 18. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, van kedves, helyes és vonzó nőnemű barátom kapcsolat mellett. De tudom kezelni az érzéseimet. Az egyik a szerelmem, a másik a barátom. A hűség amúgy is dontés kérdése csak. Oké hogy vonzó és valjuk be sexi a (nőnemű)barátom, de nem vagyok osztonylény, hogy mindenkire rávetem magam.

Kitartok a párom mellett.

31F

2022. jan. 19. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!