Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt mar ilyesmi ferfiak?
Figyelt kérdés
Ha egy pasi a csaj hangjara elvez el. Olvastam valahol s valoban van ilyen2020. márc. 29. 20:36
2/8 Noren1989 válasza:
Egyik exemnek gyönyörű mély hangja volt...nem arra élveztem el, de komoly élvezeti faktor volt benne.
3/8 anonim válasza:
Szoktam masztizni asmr videokra es nyoges hangokra is. Becsukod a szemed es hallgatod, elkepesztoen izgato. Legalabbis nekem. De a lanyok is feltudnak am izgulni ferfi hangra. Az en hangom az atlagnal melyebb es nem egy lanyt inditott mar be. :D
4/8 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, és kizártnak is tartom, hogy pusztán ettől elélvezzek.
5/8 anonim válasza:
Az egyik exem egyszer megkért, hogy vegyük fel a hangomat, amikor elélvezek, mert ő arra szeretne elélvezni, amikor nem vagyok ott és kiveri magának
6/8 anonim válasza:
Egy csaj aki minden tekintetben az idealom neki a hangjatol is elkezd lemenni a vernyomasom :) de elmenni azert nem tudnek ra :D
7/8 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem h szex kozben
2020. márc. 29. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!