Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, volt olyan veletek, hogy a gyakorizás közben jöttetek rá, hogy mennyire beszűkült, korlátolt a barátnőtökkel a szexuális életetek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy sok lány írja, hogy alap nála a szájba élvezés, anál, beöltözős, perverz, folytogatós,hajtépős popsi paskolós szex. Egyeseknek még a nyilvános szex is bejövős.
Én most jöttem rá, hogy nulla a szex a párommal, ezekhez képest amit írtam fentebb.
Valaki járt már így, mit csinált utána, hogy dolgozta, hogy fogadta, hogy élte meg!
2021. nov. 18. 21:50
1/11 Noren1989 válasza:
Inkàbb arra jöttem rà, hogy a gondolkodàsom az 🤔😂
2/11 StevenUp válasza:
Én arra jöttem rá hogy minél több kérdést olvasok itt annál jobban tisztelem az éppen aktuális barátnőmet hogy ő nem ilyen debil mint az itteni emberek
3/11 anonim válasza:
Nem, mi vagyok én, pancser? Lecsúszik pár deka whiskey mellé bolondos kush 200 különböző pózt felfedezek
23F
Testépítő
4/11 anonim válasza:
Izé... azt gondolom sejted hogy a magukat nőnek kiadó hozzászólók nagy része nem nő 😃 Egy részük magát nőnek kiadó meleg, másik részük szimpla troll, illetve van 1-2 hülye aki azt hiszi hogy a GYK-n írással majd olyan hű de nagy véleményformálást tud elérni másoknál (nem tud).
5/11 anonim válasza:
Először el kéne jutni addig, hogy újra barátnőm legyen.
6/11 anonim válasza:
Persze, azóta alap dolog a kikötözés, egymás megverése, tűk szurkálása, pisi kaki és sperma egymás szájába ürítése és a SAVANYÚ LÁBSZAG lett a mindenem.
Ellenben a sok beszűkült gondolkodású normie-val.
7/11 anonim válasza:
Akkor itt az ideje hogy arra is rájöjj, hogy az itteni "nők" 80%-a meleg pasi.
8/11 anonim válasza:
"nulla a szex" ez valami verseny, hogy ki tud messzebbre menni, vagy mi?
9/11 anonim válasza:
De ari. Elhiszed amit itt olvasol? Ez az oldal kérlek már egy incel pöcegödör lett. Persze itt majdnem minden "nő" imádja a bukkaket, fojtogatás és sggből-szájba is. Csak picit ezek a nők nos nagyobbak oda lent mint kéne. Tudod belóg a képbe a kolbászuk. Ezzel azért kalkulálj mielőtt átértékeled a kapcsolatod.
10/11 anonim válasza:
Itt mindenki szexel az anyjával, meg a barátnője anyjával, én még a barátnőm anyjával sem csináltam. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!