Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Keltettétek már úgy a barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keltettétek már úgy a barátnőtöket, hogy éppen beraktátok neki?

Figyelt kérdés
Csajok, ébresztettek már így?
2021. nov. 13. 20:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nincs párom, sose volt és sose lesz
Hagyj békén, csak szavazni akarok valamire
45 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Tyűh...az exem folyton ezt kérte tőlem, hogy éjjel mikor alszik tegyem be neki. Sajnos nem tudtam kivitekezni :(
2021. nov. 13. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Engem. A pasim sokszor ébreszt úgy hogy oda nyomja a farkát vagy bedugja az ujját. Azután már jön a farka a puncimba.
2021. nov. 13. 20:38
 3/10 anonim válasza:
100%
Hát...azért előjáték nélkül, szárazon nem biztos, hogy élvezném.
2021. nov. 13. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
Berakod a brét, a csaj felriad, pofán lehel, oszt kifekszel a reggeli szájszagától. Kérdem én, ez kinek jó?
2021. nov. 13. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha előjáték nélkül, szárazon betenné még alszom akkor szakítanék, nem az hogy még élvezzem...
2021. nov. 13. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Csak nyalással ébresztettem
2021. nov. 13. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

#4 én az #1 vagyok. Nekem a volt barátnőm mindig azt mondta, ha csinálom, úgy csináljam, hogy oldalról teszem be neki. És nem kell csók, se semmi. De sosem fértem hozzá. Nagyon rossz alvó vagyok és inkább kimentem beszélgetni a szexi kishugaval inkább. Nagyon sokszor szex közben a hugara gondoltam, meg izgatott a dolog is, hogy kb egy szobában voltunk vele.

Egyszer majdnem sikerült. Délutáni alvást csináltunk és a húga is ott aludt velünk az ágyban és mocorogtam, próbálkoztam, a húga ott telefonozott, sikerült a bugyijat félre húzni, eljutottam oda, hogy a makkomat is betudtam már tenni, próbáltam tovább nyomni, de elkezdett nyikorogni az ágy is, meg felénk fordult a húga hozzánk, becsugtam a szemem, hogy higyje azt, hogy alszom én is, de ez meg nem volt jó, mert így én nem láttam azt, hogy mikor nem néz minket, hogy akkor mozogjak amikor a telefont nézi, aztán bejott az anyja is, hogy őt kikészítették a munkahelyen...teljesen elment a kedvem is akkorra már. Többé nem is erőltettem ezt.

Szerintem ezt lehetetlen kivitelezni.

2021. nov. 13. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Van akinek alapból sem anynira száraz és kivitelezhető ez.
2021. nov. 14. 03:14
 9/10 anonim ***** válasza:
#4. Mert az teljesen izgató hogy áll a farkad, kívánod a saját párod aki melletted van. Aztán megébred, persze közli hogy kimegy fogat mosni meg rendbe tenni magát és hasonló dolgok. Ez hogy nem izgat fel hanem elveszi a spontán kedved az tuti .Nah ilyenkor szoktam elfordulni és aludni inkább egyet. Nem,nem azért mert nem szeretem a párom,vagy mert az ember igénytelen.
2021. nov. 25. 09:11
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
A barátom szerette volna ha arra kel fel hogy vagy szopom, vagy bele ülök neki. Eddig nem jött össze, de azóta már össze is vesztünk. Majd ha más kéri megpróbálom ugyan úgy, hisz engem is izgat
2021. nov. 25. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!