Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keltettétek már úgy a barátnőtöket, hogy éppen beraktátok neki?
#4 én az #1 vagyok. Nekem a volt barátnőm mindig azt mondta, ha csinálom, úgy csináljam, hogy oldalról teszem be neki. És nem kell csók, se semmi. De sosem fértem hozzá. Nagyon rossz alvó vagyok és inkább kimentem beszélgetni a szexi kishugaval inkább. Nagyon sokszor szex közben a hugara gondoltam, meg izgatott a dolog is, hogy kb egy szobában voltunk vele.
Egyszer majdnem sikerült. Délutáni alvást csináltunk és a húga is ott aludt velünk az ágyban és mocorogtam, próbálkoztam, a húga ott telefonozott, sikerült a bugyijat félre húzni, eljutottam oda, hogy a makkomat is betudtam már tenni, próbáltam tovább nyomni, de elkezdett nyikorogni az ágy is, meg felénk fordult a húga hozzánk, becsugtam a szemem, hogy higyje azt, hogy alszom én is, de ez meg nem volt jó, mert így én nem láttam azt, hogy mikor nem néz minket, hogy akkor mozogjak amikor a telefont nézi, aztán bejott az anyja is, hogy őt kikészítették a munkahelyen...teljesen elment a kedvem is akkorra már. Többé nem is erőltettem ezt.
Szerintem ezt lehetetlen kivitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!