Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ha választhatnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha választhatnátok mekkora mérete lenne a barátnőtök mellének? Tegyük fel, hogy a méreten kívül minden azonos, feszesek stb.

Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 15:21
A kérdező szavazást indított:
A kosár
B kosár
C kosár
D kosár
Nagyobb
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
tenyérnyi mell, nagy popsi
2021. nov. 12. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
B kosár, ha normál vagy vékony testalkat tartozik hozzá. Igazából sosem voltam nagy mell párti, természetesen nagy mellből ritka a feszes, szép formájú, a szilikon pedig nem jön be. :)
2021. nov. 12. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nekem ez meglepő, hogy a B vezet, de örülök. ^^
2021. nov. 12. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Mert az, hogy a legnagyobb mell tetszik a férfiaknak, csak a nők saját fejükben élő mítosza. Nem a férfiak mondják.
2021. nov. 12. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért biztosan köcsög leszek a nők szemében de vállalom hogy én a hatalmas, aránytalanul nagy mellekért vagyok oda.
2021. nov. 12. 17:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Én férfikent az A kosarasokért vagyok oda
2021. nov. 12. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

"Mert az, hogy a legnagyobb mell tetszik a férfiaknak, csak a nők saját fejükben élő mítosza."

Ez hülyeség. És leginkább a kis mellű nők tudják, hogy a legtöbb férfi hangot is ad a nagymell-preferenciájának. Ha nem így lenne, a plasztikai sebészek éhen halnának.

Nem azt állítom, hogy minden férfi ilyen, mert pontosan tudom, hogy vannak kivételek, csak a tapasztalat azt mutatja, hogy a férfiak megnyilvánulásai ültetik el a nők fejében ezt a bizonyos "mítoszt".

2021. nov. 12. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem. A nők sosem a férfiak kedvéért csináltatnak új frizurát, öltöznek csinos ruhába, vagy műttetnek mellett. Egymás miatt. Egy férfi leszarja a ruhát, észre sem veszi, hogy más a haja a nőnek.

A nők egymást akarják ezzel túllicitálni.

A szilikonmelleket pedig a férfiak elhanyagolható százaléka nem tartja visszataszítónak. Az esetek nagyon kis hányadában sikerül tényleg esztétikus hatásúra, majdnem bármilyen természetes mell jobb a férfiaknak, mint egy gumilabda a bőr alatt.

2021. nov. 12. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:
D kosár felett, és nem baj, ha lógnak is, mert az a természetes.
2021. nov. 12. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm mellmérete 75B. Nekem tetszik, hogy a tenyeremben elférnek a mellei, szóval nem kívánnék neki nagyobb melleket.
2021. nov. 12. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!