Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, volt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, volt olyan veletek, hogy a gyakorizás közben jöttetek rá, hogy mennyire beszűkült, korlátolt a barátnőtökkel a szexuális életetek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy sok lány írja, hogy alap nála a szájba élvezés, anál, beöltözős, perverz, folytogatós,hajtépős popsi paskolós szex. Egyeseknek még a nyilvános szex is bejövős.

Én most jöttem rá, hogy nulla a szex a párommal, ezekhez képest amit írtam fentebb.

Valaki járt már így, mit csinált utána, hogy dolgozta, hogy fogadta, hogy élte meg!

2021. nov. 18. 21:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igenz, tudom, gondolom, hogy sok a férfi, troll, meleg aki nőnek adja ki magát.

Én is szoktam néha trollkodni ilyenekkel.

De azért írtam ki ezt a kérdést mert nekem volt részem olyan kapcsolatban ahol a barátnőm nagyon bevallalós volt. Extrán bevallalós!

Most egy sokkal másabb kapcsolatban vagyok és élnézve az itteni női válaszolókat, én simán eltudom hinni, hogy tényleg minden nő bevallalós itt.

2021. nov. 20. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!