Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér ez a főnökömtől vagy szóbeli zaklatás?
Levettem a kabátomat, és azt mondta, hogy nyugodtan vehetek még le ruhadarabot magamról. Nem vagyunk barátok.
Ártatlan munkahelyi flörtnek ez elmegy vagy nagyon gáz?
Én tudom, mi az a csajozás. Ellenben veletek.
6-osnak igaza van, tapasztalat. Aki ezt nem tudja, nem élt még eleget.
41F
Egyszer előfordul, csak próbálkozott. Amennyiben tudtára adod, hogy nem pálya nálad es utána is hasonló megjegyzéseket tesz, akkor lesz zaklatás.
Miként adod tudtára?! Az ő általa tet hasonlóan szellemes megjegyzésre ne mosolyogj csak nagyon hidegen válaszolj vissza, hogy azt maximum otthon a férjemmel.
Ez nem működik és utána is megy tovább, egyértelműen kérd meg, hogy az ilyen megjegyzéseket legyen kedves hanyagolni.
Ez sem segít, irány a HR
Ezt még próbálkozásnak sem mondanám. Lehet hogy neki is van felesége és tisztában van vele, hogy neked is van férjed.
Simán lehet egy apró flörtként felfogni, még akár dicséretnek is, hogy tetszik amit lát, és ebbe nem muszáj többet belelátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!