Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért tesztek úgy mintha nem lenne fontos a szex,már az elején egy kapcsolatban, aztán meg félre léptek ha kevés?Minek játszátok meg, magatokat?
Sose léptem félre, nem is fogok soha mert van bennem gerinc, ha nem működik a kapcsolat akkor inkább szakitok minthogy megcsaljam.
Nem teszünk úgy mintha nem lenne fontos a szex, csak nem beszélünk róla úton útfélen.
Nem játszom meg magam, szelektálok, válogatok hogy megtaláljam a megfelelő embert.
A szex fontos, sose tagadtam. Nem lépek félre ha kevés, hanem jelzem a problémát. Amennyiben nincs változás akkor jöhet szóba a szakítás.
Te sem vagy igazi pasi!
Egy igazi pasi tudja, hogy egy igazi nőnek a puncijához a szívén keresztül vezet az út, egy igazi nó pedig tudja, hogy egy igazi pasihoz a farkán keresztül vezet az út a szívéhez ;)
Tehát a nők nagy részét már aki félre lép, nem a kielégületlenség vezeti, hanem az elhanyagolás. Ilyenkor megkérdezem a kedves kérdezőt, mikor vittél a párodnak csak úgy virágot?
Mikor kérdezted meg utoljára, hogy milyen napja volt? Mikor bókoltál utoljára? Mikor vitted el egy jó kis vacsorára, színházba? ...stb.
45ff
Igaz nem nekem írtad, de ez nem érv valami mellett hogy "sok nő azt szereti". Vagy ti tényleg elhiszitek hogy mindenkire ráhúzhattok egy sémát?
Tehát az itteni válaszokból leszűrhetjük, hogy fontos mindenkinek.
Nem, mintha ezt nem lehetett volna eddig tudni, de a kérdező azért rávilágított, hogy mekkora képmutató kamus szövegeket tudnak letolni néha egyes egyedek nőként is, amikor úgy állítják be, mintha csak azok a kanos pasik lennének szexközpontúak, velük szemben :D Persze ezen nem segít, hogy mennyi agysebész pasi is büszkén kommunikálja ugyanezt, ráadásul általánosan, mintha törvényszerűen így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!