Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fontos a tapasztalat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a tapasztalat egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Párkapcsolat terén, meg a szexben?

Én 25 éves férfi vagyok és hát nincs sok tapasztalatom egyikben sem.

Sok korombeli lány már több százszor, ezerszer szexelt, én ehhez képest sehol nem tartok. Nem alakultak jól a dolgok eddig.

Mennyire baj a szexben való tapasztalatlanság egy kapcsolatban ?

2021. nov. 24. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem probléma lenne. Ennyi idősen némi tapasztalatot szerintem el lehet várni
2021. nov. 24. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem fontos, de még a húszas éveim elején járok, szóval egyrészt olyan rengeteg tapasztalatom nekem sincs, másrészt másrészt még úgymond belefér, hogy belefussak olyan kapcsolatba, ami nem bizonyul majd működőképesnek. Ha mondjuk 35 éves egyedülálló anyuka lennék, nem tudom, mit szólnék egy 40 éves szűz férfihoz.
2021. nov. 24. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem probléma lenne, olyannyira, hogy kizáró ok. Szeretem a szexet, a jó szexet!, pontosan ismerem a vágyaim stb, nekem nem fér bele az, hogy kitanítgassak valakit. De biztos van sok nő, akinek ez nem lesz gond, főleg akik tapasztalatlanabbak, fiatalabbak

25N

2021. nov. 24. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé fontos
2021. nov. 24. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is probléma lenne. Egy korig érthető, de azért a 25 éves már nem az a kategória.
2021. nov. 24. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem párkapcsolatban fontosabb a tapasztalat. Szexbe hamar bele lehet rázódni.
2021. nov. 24. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nagyon is fontos, mondom ezt férfiként. A szex az alapja a kapcsolatnak, tehát ha van egy csúnya lány és egy jóképű fiú és a srác egy jobban kinéző lány után szeretne nézni, a nő a szexel még mindig megtudja fogni a pasit úgy, hogy esze ágában sem lenne a félremenni a pasinak.

A szex az egyfajta katalizátor egy kapcsolatban, ami működteti az egészet, mi más értelme lenne egy kapcsolatnak az összes nyügjét, hátrányát, idejét, érzelmét, velejáróját a nyakunkba venni...mi másért ha nem azért, hogy nap végén egy jó szex kíséretében maximálisan kielégüljünk. Az összebújás meg a filmnézés, közös séták stb, ez csak sallang, úgymond hab a tortán, de a fő lényeg az atrakció a csúcs a tetőpont a szex, egy kapcsolatban.

Szóval kezdj el gyakorolni, mert ha összejössz egy lánnyal, biztos nem a külsődért fog osszejonni veled, pár hét, hónap után kibukik, hogy lelkileg is totál kivagy, (mert hát ez már most is látszik, hogy mentálisan eléggé kikezdett a sok sikertelen próbálkozás, csalódás stb) elkezd agyalni, hogy ott kellene hagynom ezt az önbizalom hiányos, kisebbségi komplexusos srácot, de van egy ütőkártyád...a farkad haver, egy normális nő sem hagy el egy szexben 10/10-es pasit, ha mással nem, de a szexel magad mellett fogod tudni tartani.

2021. nov. 24. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Hasznos, de nem ez a legfontosabb HA megvan az érzelmi kötelék ÉS képes vagy gyorsan "fejlődni". Ettől még biz' előfordulhat olyan, hogy egy nő nem akar tanítónénit játszani. Viszont ő sem a nettó ágybeli teljesítményed alapján fog dönteni még az ismerkedési szakaszban (mivel azt még nem ismeri ugyebár) hanem a kisugárzásod a jellemed alapján. Ha tugyimutyinak vél akkor el sem jutsz vele az ágyig.
2021. nov. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!