Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a tapasztalat egy kapcsolatban?
Párkapcsolat terén, meg a szexben?
Én 25 éves férfi vagyok és hát nincs sok tapasztalatom egyikben sem.
Sok korombeli lány már több százszor, ezerszer szexelt, én ehhez képest sehol nem tartok. Nem alakultak jól a dolgok eddig.
Mennyire baj a szexben való tapasztalatlanság egy kapcsolatban ?
Nekem probléma lenne, olyannyira, hogy kizáró ok. Szeretem a szexet, a jó szexet!, pontosan ismerem a vágyaim stb, nekem nem fér bele az, hogy kitanítgassak valakit. De biztos van sok nő, akinek ez nem lesz gond, főleg akik tapasztalatlanabbak, fiatalabbak
25N
Szerintem nagyon is fontos, mondom ezt férfiként. A szex az alapja a kapcsolatnak, tehát ha van egy csúnya lány és egy jóképű fiú és a srác egy jobban kinéző lány után szeretne nézni, a nő a szexel még mindig megtudja fogni a pasit úgy, hogy esze ágában sem lenne a félremenni a pasinak.
A szex az egyfajta katalizátor egy kapcsolatban, ami működteti az egészet, mi más értelme lenne egy kapcsolatnak az összes nyügjét, hátrányát, idejét, érzelmét, velejáróját a nyakunkba venni...mi másért ha nem azért, hogy nap végén egy jó szex kíséretében maximálisan kielégüljünk. Az összebújás meg a filmnézés, közös séták stb, ez csak sallang, úgymond hab a tortán, de a fő lényeg az atrakció a csúcs a tetőpont a szex, egy kapcsolatban.
Szóval kezdj el gyakorolni, mert ha összejössz egy lánnyal, biztos nem a külsődért fog osszejonni veled, pár hét, hónap után kibukik, hogy lelkileg is totál kivagy, (mert hát ez már most is látszik, hogy mentálisan eléggé kikezdett a sok sikertelen próbálkozás, csalódás stb) elkezd agyalni, hogy ott kellene hagynom ezt az önbizalom hiányos, kisebbségi komplexusos srácot, de van egy ütőkártyád...a farkad haver, egy normális nő sem hagy el egy szexben 10/10-es pasit, ha mással nem, de a szexel magad mellett fogod tudni tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!