Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség elvesztésének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztésének ideje, partnerek száma mennyire fontos komoly kapcsolatnál?

Figyelt kérdés

Lányoktól, Nőktől kérdezném, hogy ha komoly kapcsolatot keresel, vagy ha a leendő férjedről megtudnád, hogy ha korán vagy későn vesztette el a szüzességét, vagy kevés vagy sok partnere volt az mennyire érdekel, befolyásol?

Ha megtudod hogy korán 14 évesen vagy későn 24 évesen veszette el az befolyásol valamit? Vagy az hogy esetleg te vagy neki az első vagy a 20.?

2021. nov. 4. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
70%
Az mindegy, hogy mikor vesztette el, az viszont valamilyen szinten számít, hogy mennyi partnere volt. Itt inkább a szélsőségek számítanak, tehát annak se örülnék, ha tapasztalatlan lenne és annak se, ha megdugta a fél várost. Nálam ez a szám valahol 10 és 50 között van. Persze számít a pasi életkora is ugye.
2021. nov. 4. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:
72%
Alapvetően nem számít. De inkább legyen sok, mint semennyi, nem tudnék felnézni olyanra, aki huszonévesen még szűz volt, azért ott általában van valami stikli a háttérben. Arról nem beszélve, hogy a jó szex nagyon fontos alap egy komoly kapcsolatban, és az én párom legyen Férfi, ne kisfiú, én sem vagyok kislány.
2021. nov. 5. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!