Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg létezik olyan férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik olyan férfi akinek nincsenek nagy elvárásai a szexben?

Figyelt kérdés

Pl. Elég neki csak az orál + többféle póz. Nincsenek extra vágyai pl anál, popsi nyálas akármi ami mostanában elvárás szokott lenni.

Lányok, ti mit vettetek ezzel kapcsolatban észre?

2022. ápr. 19. 07:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
azért azt merőben kétlem, hogy a se..nyalás az ennyire előtérbe lenne:D szerintem például kifejezetten megalázó de mindkét fél részéről. én személy szerint egy nőt akarok akivel kölcsönösen kívánjuk egymást, szerelmesek vagyunk, és mezei módon dugjunk mint a nyulak.
2022. ápr. 19. 09:25
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

#10: Annyira uj, hogy meg a regi szobrokon is abrazoltak es sok kulturaban alap volt az orgia es a biszexualitas! :D

Kezdem ugy erezni, hogy itt az atlag felhasznalo eleg tajekozatlan minden teren es minden velemenyuk abbol all, hogy magukat erzik a vilag kozepenek. Aki nem olyan, mint ok, aki nem ugy viselkedik, mint ok, egybol rossz lesz. Olyan ismeros egy part viselkedesebol ez, jol beszocializalta a nepet. :/

2022. ápr. 19. 09:52
 13/18 Mathus ***** válasza:
65%
#12: azokban a kultúrákban a rabszolgatartás, a pedofília és a zoofília is alap volt. a nők meg beszélő szerszámok voltak. hiányoznak a régi szép idők?
2022. ápr. 19. 10:06
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Jelen! :-)
2022. ápr. 19. 11:45
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
ha normálisnak számít a comb és mell fétis akkor normálisnak nevezem magam!
2022. ápr. 19. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
20%

#13: Szokasos gyk-s ervelesmentes valaszcsapas: Teljesen masrol irsz, mint amire reagaltam.

Arrol irtam, hogy ez nem uj. Ennyi. Nem azt, hogy regen jobb volt. Itt ennyire utaljatok az erto olvasast es a tenyeket?

2022. ápr. 19. 13:50
 17/18 Mathus ***** válasza:
34%

#16: "Aki nem olyan, mint ok, aki nem ugy viselkedik, mint ok, egybol rossz lesz."

azaz a vázán lévő képregény a pozitív minta. mert ennek az ellenpontja a rossz, ami vmi pártpolitikai fejtegetéssel is meg van fejelve (aminek szintén nincs sok értelme).

2022. ápr. 19. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:
21%
#17: Ujabb csusztatas: Sehol sem irtam, hogy az lenne a pozitiv minta. (A masik reszere nem irok semmit, ha mar ez is meghaladta a kepessegeid.) Ujra kerdezem, mielott megint valami csusztatas lenne bevagva: Itt ennyire utaljatok az erto olvasast es a tenyeket?
2022. ápr. 20. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!