Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolja hasonlóan?
Figyelt kérdés
Megpróbálom másképp fogalmazni, ha már valakiknek töröltetni kellett a kérdésem.
Szóval. Szerintem kimondottan taszító és lohasztó, ha kövér és/vagy ronda nők kimutatják szex közben, hogy vágynak a farokra. Mintha ez valamj nem tudom, nagyon szexi dolog lenne. Az is, de csak normális nőknél, kövéreknél inkább nevetséges és szánalmas.
2022. ápr. 16. 18:38
2/10 anonim válasza:
Szerintem is izgató.
24/f
Amúgy is imádom a ducibb lányokat!
3/10 anonim válasza:
Szerintem ugyan annyi joga van valakinek kövérnek lenni, mint neked egy gyökér agyatlan parasztnak. (Vékony F)
4/10 anonim válasza:
Valszeg egyszer valaki nagyon telibe ver mert nagy az orcád.
5/10 anonim válasza:
Az oreg kapuzárásos parasztok meg az igenytelen fogatlanok is kimutatják hogy nő kék vagy nő kéne.
6/10 anonim válasza:
Szex közben mit mutasson, azt, hogy undorítja a helyzet?
Btw, honnan tudod, hogyan viselkednek szex közben, ha taszítónak, lohasztónak, nem normálisnak találod őket (tehát elméletben neked nem kellene intim közelségbe kerülnöd velük)?
7/10 A kérdező kommentje:
A kövér punci is jobb mint a semmilyen
2022. ápr. 16. 20:39
8/10 anonim válasza:
Izgató, amikor egy ronda vagy kövér csaj örül a faroknak
9/10 A kérdező kommentje:
Ennyi embernek bejönnek a dagadtak? Vagy ennyien megalkusznak ahelyett, hogy jó csajolat keresnének?
2022. ápr. 17. 08:47
10/10 anonim válasza:
"Vagy ennyien megalkusznak ahelyett, hogy jó csajolat keresnének?"
Ez valami számonkérés akar lenni (a 7-es kommented után)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!