Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Hölgyek, kéne nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Hölgyek, kéne nektek szex ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Ez egy lehetetlen feltételezés, szóval aki ilyenre nem szeretne válaszolni annak nem kell leírnia mekkora baromság, mindenki tisztában van vele, hogy egy baromság, de a feltevés azért érdekelne, hogy akik válaszolnak mit mondanak.

Szóval ha születéstől fogva szétválasztanák a férfiakat és a nőket, és egy-egy külön társadalomban élnének, és csak mesterséges megtermékenyítéssel lehetne szaporodni vagy még a következő módon.

Azok a nők akik ilyen személytelen módon is szeretnének szexelni, nekik lenne rá lehetőség, úgy hogy pár kép alapján kiválasztanának mondjuk 20-30 pasiból a legszimpatikusabbat és egy időre együtt lennének. Nem randi lenne szóval nem lehetne előtte órákat beszélgetni, de nyilván nem is az lenne, hogy meg sem lehet szólalni.

A 20-30 pasi mindegyike maximum átlagos kinézetű, EGYETLEN EGY SEM olyan aki ilyen férfi fehérnemű magazinokban meg hasonló fotókon szerepel.

Feltevésem szerint ilyen feltételek mellett a nőket teljesen hidegen hagyja a szex, de azért érdekel itt milyen válaszok jönnek, és igen, persze én is tisztában vagyok vele h előfordulhat, hogy nagyrészt férfiak válaszolnak nőnek álcázva.

2022. ápr. 16. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Se
2022. ápr. 16. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Engem pont azok a pasik hagynak hidegen, akik fehérnemű magazinokba és hasonlókban vannak. Sőt milliomosnak sem kell lennie, de ezt itt úgyse hiszi el senki, mert teljesen ki vagytok fordulva magatokból. Olyannal tényleg nem szexelnék, aki nem vonzó számomra, ez tény, de ezzel szerintem minden normális ember így van. De véleményem szerint teljesen átlagos a párom, és az exeim is. Mondjuk nem tudom itt hol van meghúzva az átlagos mérce.
2022. ápr. 16. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem,mert a többi lánnyal is jól ellennék. :)
2022. ápr. 16. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez valami újabb Netflix film? :D Mert egyébként látok benne fantáziát :D

Az én véleményem az, hogy nem foglalkoznék a szexxel, hiszen fogalmam sem lenne, mi az. Éreznék valamit, ösztönösen,de nem tudnám hova tenni. Esetleg magamhoz nyúlnék, de ennyi elég lenne. Abban a világban.

2022. ápr. 16. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább masztizok akkor
2022. ápr. 16. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kéne. Eddig az 5 pasibol akivel lefeküdtem, egy volt olyan, aki tényleg kifejezetten helyes volt, a többi nem. És nem a helyessel volt a legjobb a szex.

Viszont szaporodni így nem akarnék. Neveljen akkor egyedül a gyereket? Vagy ha fiam születik, elveszik tőlem? Na ne, akkor inkább csak szex védekezéssel.

2022. ápr. 16. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha abba a légkörbe nevelődünk, természetes lenne.

Azt se tudnánk mi a " férfi ".

2022. ápr. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!