Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek, kéne nektek szex ilyen feltételekkel?
Ez egy lehetetlen feltételezés, szóval aki ilyenre nem szeretne válaszolni annak nem kell leírnia mekkora baromság, mindenki tisztában van vele, hogy egy baromság, de a feltevés azért érdekelne, hogy akik válaszolnak mit mondanak.
Szóval ha születéstől fogva szétválasztanák a férfiakat és a nőket, és egy-egy külön társadalomban élnének, és csak mesterséges megtermékenyítéssel lehetne szaporodni vagy még a következő módon.
Azok a nők akik ilyen személytelen módon is szeretnének szexelni, nekik lenne rá lehetőség, úgy hogy pár kép alapján kiválasztanának mondjuk 20-30 pasiból a legszimpatikusabbat és egy időre együtt lennének. Nem randi lenne szóval nem lehetne előtte órákat beszélgetni, de nyilván nem is az lenne, hogy meg sem lehet szólalni.
A 20-30 pasi mindegyike maximum átlagos kinézetű, EGYETLEN EGY SEM olyan aki ilyen férfi fehérnemű magazinokban meg hasonló fotókon szerepel.
Feltevésem szerint ilyen feltételek mellett a nőket teljesen hidegen hagyja a szex, de azért érdekel itt milyen válaszok jönnek, és igen, persze én is tisztában vagyok vele h előfordulhat, hogy nagyrészt férfiak válaszolnak nőnek álcázva.
Ez valami újabb Netflix film? :D Mert egyébként látok benne fantáziát :D
Az én véleményem az, hogy nem foglalkoznék a szexxel, hiszen fogalmam sem lenne, mi az. Éreznék valamit, ösztönösen,de nem tudnám hova tenni. Esetleg magamhoz nyúlnék, de ennyi elég lenne. Abban a világban.
Persze, hogy kéne. Eddig az 5 pasibol akivel lefeküdtem, egy volt olyan, aki tényleg kifejezetten helyes volt, a többi nem. És nem a helyessel volt a legjobb a szex.
Viszont szaporodni így nem akarnék. Neveljen akkor egyedül a gyereket? Vagy ha fiam születik, elveszik tőlem? Na ne, akkor inkább csak szex védekezéssel.
Ha abba a légkörbe nevelődünk, természetes lenne.
Azt se tudnánk mi a " férfi ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!