Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti milyen feltételek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen feltételek mellett engednétek, hogy egy fiú óvszer nélkül dugjon análba?

Figyelt kérdés

Illetve a mellél kérdésem, hogy a fiúk, ha a nő felajánla óvszer nélküli anált, azonnal belemennétek, vagy azért lennének kételyeitek?

Példa szitu:

Van az utcán egy 19 éves, gyönyörű bomba nő, ő szólít le téged, beszélgettek, megosztok 1-1 sört vagy valamit, rá 45-50 percre hogy leszólított felajánlja a szexet neked, vele telljesen ingyen, azt mondja itt lakik a közelben 7 perc sétára innen, és ha feljössz, a fenekemet is kipróbálhatod, óvszer nélkül is akár, mit szólsz?

Mi lenne erre a válaszotok?

Azonnal fejest a szexbe, vagy valami kérdés még előtte, netán elutasítanád a kínálkozó lehetőséget "kösz, ma kihagynám" címszóval?

Köszi a választ mindenkitől.

2018. szept. 4. 23:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem az anál egyáltalán nem izgat. De ha egyszer mégia kiprobalnam, akkor sem óvszer nélkül. Már csak a barátom érdekében is...

Másik kérdes. Remélem nem ennyire hülyék a pasik. Bármit elkaphatnának...

L

2018. szept. 4. 23:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nrm szeretem szóval valszeg elutasítanám
2018. szept. 5. 00:06
 3/13 anonim ***** válasza:
8%
Sztem simán a végén úgy televerném a popsiját, hogy majdnem elájulnék :p
2018. szept. 5. 00:12
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Csak akkor engedem popsiba is óvszer nélkül ha ismerem az illető és tudom hogy nincs semmi nemi betegsége vagyis nagyon kicsi rá az esély hogy baja legyen
2018. szept. 5. 06:56
 5/13 anonim ***** válasza:
37%

Mivel nagyon szeretem ha análisan csináljuk sajna rögtön élnék a lehetőséggel!

f

2018. szept. 5. 07:18
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Azért ne felejtsük el, hogy ez a srácoknak veszélyesebb. Nemcsak némi betegségek vannak. Anno egy haverom így szerzett e-coli baktériumtól húgyúti fertőzést, elég rendesen megszenvedett vele.
2018. szept. 5. 07:20
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
az én ismerősömet is igy szedte fel egy transzi.. nagy meglepődés volt amikor alányúlt.. de ha már elkezdte ékelni be is fejezte.. broáf..
2018. szept. 5. 07:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Ezek tipikus olyan válaszol, melyekre számítottam, de senki sem gondol bele, a mégveszélyesebb oldalába?

Mi van, ha ez a gyönyörű nő a Kartell-nek dolgozik, és azért volt épp az utcán, és szólított le, mert épp vadászik, és kiszemelt téged.

Elcsábít csak annyira hogy ne tudj gondolkodni, a lakására hív, azt mondja 2 utcával odébb, de az a 2 utca örökké tartó séta is lehetne, mert sosem értek oda, legalábbis te biztos nem, mert rögtön egy kietlenebn helyen elkapnal a nagyágyúgy, majd élve felboncolnak és minden hasznos szerved eladják, utána megölnek, jobb esetben nem ölnek meg, de nem emlékszel semmire, de rá 3-4 napra úgy is meghalsz vese elégtelenségben vagy tudjam én.

Ilyenekbe nem gondoltok bele?

2018. szept. 5. 09:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem próbáltam még ki az anált

De ha lesz párom/partnerem

Akkolr fontosnak tartanám az egészségét így óvszer nélkül nem engedném

Hiába a beöntés meg előkészületek attól még a végbélben lévő baktériumok ott vannak és az nem a péniszre valo súlyos húgyuti fertőzést kaphat ettől egy pasi meg sok mást szóval nem kockáztatnám az egészségét!

24N

2018. szept. 5. 09:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen körülmények között nem engedném. A férfire veszélyes, nem a elsősorban a nőre. Az alsó béltraktrusban élő baktériumok súlyos fertőzést okoznak a férfinek. Amit aztán hüvelyi szeretkezéssel átad a nőnek. És itt nincs olyanról szó, hogy higiénia. Azok a bacik természetesen ott élnek, szerepük van. Nem lehet kitakarítani őket.
2018. szept. 5. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!