Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetseges? Ovszer mellett?
Figyelt kérdés
Mindig ovszerrel csinatuk a pasimmal, de panaszkodott, hogy nem birja feltenni rendesen, kicsi stb , sok alkalommal bennem ert veget. 2 hete csak siman volt egy marek ver a bugyimban. 1 hee duzzadnak a melleim, mint a ko. Par napja kellett volna megjonnie, de nem gyanakodtam semmire, mert feszul a hasam, enyhen gorcsol. Ma reggel hanytam. Terhes vagyok?2017. jan. 23. 17:41
1/10 anonim válasza:
Lehetséges,a fogamzásgátló sem ad 100%-os védelmet,csak a szandál+zokni kombináció.
2/10 anonim válasza:
Ha benned ment el akkor tobb mint valoszinu.
3/10 anonim válasza:
"sok alkalommal bennem ert veget."Most ez azt jelenti,hogy a gumiba élvezett?Vagy azt,hogy végül inkább nem használtatok?
4/10 anonim válasza:
Ha kicsi rá az óvszer, akkor természetes, hogy nem tudja rendesen feltenni. Nagyobb méretet kell venni.
5/10 anonim válasza:
Azt jelenti hogy a gumi a seggében volt, a faasz meg a puncijában.
6/10 anonim válasza:
Valamit félreértettél. Az óvszer nem arra való, hogy mellette csináljátok, hanem hogy benne.
7/10 anonim válasza:
Most gumiban vagy gumi nelkul ment el benned? De a tuti modszer, hogy tesztelsz egyet! Mar nem is mustaj reggeli pisi. A ket hete levo verzes ovulacios verzes is lehetet, ha akkor volt vedekezes nelkuli szex, siman lehetsz terhes..
8/10 A kérdező kommentje:
De nem volt vedekezs nelkuli szex. Ovszerrel vedkeztunk es ugy elvezett belem, ovszerrel. Csak felek hogy rosszul tettem fel vagy valami.
2017. jan. 23. 19:28
9/10 anonim válasza:
Vegyél tesztet, abból kiderül.:D
10/10 anonim válasza:
Ha végig védekeztetek óvszerrel, ami nem szakadt ki, akkor nem vagy terhes.
A hasfeszülés, enyhe görcsölés értelemszerűen, ha épp esedékes már a vérzésed, akkor jelentheti azt, hogy meg fog jönni. Az meg, hogy késett, az meg egy dolog. Másnál is előfordul.
A hányást pedig vírus is okozhatja. Sőt, ha valaki terhes, akkor a hányás, hányinger, mint terhességi tünet inkább a 7. hét felé szokott jelentkezni, ami meg, ha terhes is lennél, nálad még korai lenne.
Ha ez megnyugtat, csinálj egy tesztet, de szerintem meg fog jönni a vérzésed.
Illetve ha a barátodat szorítja a gumi, akkor vegyen nagyobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!