Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges terhesség fogamzásgátló szedése mellett, úgy, hogy termékeny napokban vagyok?
hosszú kapcsolatban vagyok, és nem utolsó sorban 3-szor elvitt már a mentő görcsöléstől mert elájultam annyira fájt. A fő indok ez volt. Nem foglalkoztam vele, hogy tulajdonképpen hogyan is van, csak örültem hogy nem vagyok félholt minden hónapban..
Nem kell rögtön leteremteni mindenkit, ha nincs teljesen tisztában 1-2 dologgal.
de érted, a neve fogamzásgátló, nem görcsoldó
ha jól szeded 99% nem lesz gyerek
Én sem görcsölök mióta szedem.
De én nem emiatt kezdtem el szedni, hanem mert nem szeretnénk még babát. 5 éve szedem.
Amúgy jól írták előttem, ez is csak 99% a teherbeesést tekintve.
statisztikailag pontatlan a számításod, mert egyébként is csak pár termékeny nap lenne. nem nő a termékeny napok száma, hanem lecsökken nullához közel.
"MENNYIRE HATÉKONY A TABLETTA?
Elméletben a tabletta hatékonysága több, mint 99%, a gyakorlat azonban sokkal alacsonyabb számot mutat. A tabletta használatának első éve során a nők 1,9-18,1%-a tapasztal nem tervezett terhességet.[6]
Ezek a tabletta melletti meglepetésszerű terhességek több tényezőnek köszönhetőek. A tabletta és egyéb gyógyszerek kölcsönhatására megváltozhat a fogamzásgátló hatás eléréséhez szükséges hormonszint a vérben. Ez a gyógyszer-kölcsönhatás jelentős lehet az általánosan használt "alacsony hormontartalmú" ta"lettánál, ahol már csekély vér hormonszint változások gyakoribb ovulációt és így váratlan terhességet eredményezhetnek. A tabletta melletti terhességek számát az is növeli, hogy a nők gyakran nem tartják be az előírást, néha a motiváció hiánya miatt, különösen fiatal korban (15-24 év)."
Utolsó, te mégis honnan tájékozódtál? Csak mert én orvosi könyvekből, és sehol sem volt olyan információ, mint amit te is írtál.
A fogamzásgátló tabletta az egyik leghatékonyabb védekezés.
Kérdező: teljesen mindegy, miért írták fel neked, attól még FOGAMZÁSGÁTLÓ. Nincs termékeny napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!