Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menzesz után 1 nappal intim kapcsolatom volt a párommal, lehetek e terhes?
Figyelt kérdés
2 éve szedem a fogamzásgátlót de ugye 7 napon keresztül nem szabad és én nem a 8. napon szedtem ahogy kellett volna hanem a 10. napon szedtem be és a 9. napon feküdtem le a párommal.2014. ápr. 15. 07:39
1/24 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok: nem élvezet belém időben kihúzta de lehet volt előváladék
2014. ápr. 15. 07:45
2/24 anonim válasza:
Hát így lehetsz, mivel nem rendesen szedted.
3/24 anonim válasza:
Kicsi rá az esély, de lehetséges.
4/24 anonim válasza:
Ha amúgy 2 éve normálisan szeded,nem lesz semmi bajod. Pár nap csúszás még nem befolyásol semmit. Én 7 éve szedem, többször csúsztam vele, soha nem volt semmi, pedig nekem nem szálltak ki. Szóval nyugi.
25/L
5/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, volt olyan barátom is akivel se óvszer nem volt se bogyó és mindig megszakítással csináltuk
2014. ápr. 15. 08:10
7/24 A kérdező kommentje:
Es mikor a 10. napon szedtem be akkor 2 bogyót vettem be
2014. ápr. 15. 08:20
9/24 anonim válasza:
de miért nem időben vetted be? inkább hivd fel a gyógyszertárat, ők jobban tudnak segíteni..
10/24 anonim válasza:
"akivel se óvszer nem volt se bogyó és mindig megszakítással csináltuk"
Tehát nem csak most, hanem régen is hülye voltál? Sajnálom, az még mindig nem véd a terhességtől!
Sőt, a leghülyébbeknek, akiknek nagyon nem kéne, jön össze a leghamarabb.
Egyébként így a legkönnyebb, ha az első héten hagysz ki bogyót. Te ráadásul 3 nappal is csúsztál!
Ha van hited, imádkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!