Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menzesz után 1 nappal intim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menzesz után 1 nappal intim kapcsolatom volt a párommal, lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
2 éve szedem a fogamzásgátlót de ugye 7 napon keresztül nem szabad és én nem a 8. napon szedtem ahogy kellett volna hanem a 10. napon szedtem be és a 9. napon feküdtem le a párommal.

2014. ápr. 15. 07:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20-as,

ezt a kisujjadból szoptad?

Rövid ciklusnál már a menstruáció LEGVÉGÉN bekövetkezik az ovuláció!

2014. ápr. 15. 21:06
 22/24 anonim ***** válasza:

19!

Azt inkább neked kéne! Meg tanulni egy kicsit!

Mondjuk foghatsz egy mikroszkópot és odanyomhatod az előváladékos farkincádat és csodálkozol! :)

2014. ápr. 15. 21:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Drága "22".

Attól, hogy valami tartalmazhat, az nem jelenti azt, hogy tartalmaz!!! Gondolom ezt belátod!!! A kérdés inkább az hogy ennek mi az oka? Szervi rendellenesség? Betegség? Szennyeződés?

Az előváladék első néhány cseppje tartalmazhat spermát... ami vagy életképes vagy nem...mert az előző ejakuláció során a húgycsőben maradt (feltéve, hogy maradt?!) spermiumokat feloldja... ilyen egyszerű a magyarázat.

Az előváladékot a Cowper mirigy termeli (a prosztata is besegít)...nem tartalmaz spermiumot, enyhén lúgos kémhatású,fertőtlenítő hatású folyadék!!

2014. ápr. 16. 10:46
 24/24 anonim ***** válasza:

20-21 eszmecseréhez....

A szakirodalom szerint az ultra rövid ciklussal rendelkező Nők esetében( ezt 18-20 napos ciklusra vonatkoztatja) az ovuláció a menzeszt megelőző 12-13 napon következik be....tehát ha egyenletes a ciklus, akkor a menzesz megkezdése után 5-7 nappal már peteérés van. Ez speciális eset, de van rá példa.

2014. ápr. 16. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!