Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, a szexchat milyen feltetelekkel mehet nalatok?
Hát én már volt, hogy belementem, szerintem egy egész izgató kis sztorit dobtam össze, majd azt kaptam válaszul, hogy “ahh ez jó volt, már el is élveztem. Én téged meg jól kinyalnálak”, de ő legalább válaszolt😂
Szóval nálam fontos, hogy szépen írjon. Nem úgy értem, hogy nice sztori legyen, szimplán fejezze ki magát izgatóan és érthetően.
Ha tényleg látok benne fantáziát. Ez sajnos nagyon ritka.
Másfelől pedig tényleg kiábrándító amiről a 6-os is ír. Van aki kifejezetten úgy kezdi a szövegét, hogy “én soha senkire se szoktam írni de most annyira felkeltetted a kíváncsiságom” és több levelem is így kezdődik :D
#8 nem is értem, hogy egyesek miért tagadják le, hogy szoktak privátban is beszélgetni. Néha én is ott válaszolok egy-egy kérdésre is, mert tudom, hogy hosszabb beszélgetés lesz, mire a végére jutunk egy-egy dolognak.
Vagy épp valamelyik hozzászóló válasza tetszik, ami miatt felmerül bennem egy kérdés, és nem mindig a közösbe teszem fel, hogy ne offoljuk szét az egészet. :D
Viszont én úgy vettem észre, hogy a nőknél sincsenek túl sokan, akinek jó a fantáziája ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!