Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor érik utól a szexbabák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érik utól a szexbabák az igazi nőket szex szempontjából ?

Figyelt kérdés
A szexbabák egyre fejlődnek, szerintetek mikorra éri be annyira a szexbaba az igazi nőket szex terén annyira, hogy komoly versenytársa legyen azoknak ? Lesz-e ebből társadalmi probléma, ha a férfiak olcsón és könnyen hághatnak majd szexbabákat ?

2022. ápr. 15. 21:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

Egy chat robot és egy online barát között egy különbség van: a minőség.

Egy szexbaba és egy szexuális partner között ugyanez.

Nem párkapcsolatot hivatott helyettesíteni, hanem egy szexuális partnert.

2022. ápr. 15. 23:11
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Mert ne pofáznak vissza, nem akadnak fent mindenen és sokkal bevallalósabbak mint a nők.
2022. ápr. 16. 01:09
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Bár már léteznek egész jó kezdeményezések, a partnerim elmondása alapján kb semmi sem ér fel ehhez, szóval úgy gondolom, valahol ez egy lehetetlen kihívás, bár jól meg tudja közelíteni. Egy szintetikus dolog valahogy sosem lesz ugyan az, mint egy ember, még ha mesterséges intelligencia is mellékelve van, tudat alatt tudnák a férfiak, hogy az nem egy valódi nő.

Az a technika ami ezeket lekörözi szerintem még elég messze van, és ha lesz is, nem hinném, hogy bárki megengedheti magának :)

Bár amilyen ütemben haladunk, talán 100-200év :) De talán tévedek és lenézem a technikai fejlődés gyorsaságát . De szerintem ebből nem igen lesz társadalmi probléma :) Ha egy férfi társat akar, családot, akkor nőt fog választani, ha nem, akkor meg ezt. Talán még segíti is az emberséget :)

2022. ápr. 16. 04:29
 14/20 anonim ***** válasza:
10: a szexbaba egyik legnagyobb előnye, hogy egy kapcsolóval ki lehet kapcsolni a beszélőkéjét!:)
2022. ápr. 16. 05:58
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

Akik arról beszélnek hogy nem akadna fenn mindenen mint egy nő az ne is nyúljon nőhöz nem csak az ő kénye kedve szerint megy a szex. A babával majd ugy fog.

Aki meg a fa darab nők miatt hisztizik az keressen jobbat mert van.(nem engem ).

2022. ápr. 16. 14:38
 16/20 X- man válasza:
80%
Szerintem nagyon hasznos lehet egy háztatrásban egy baba! Nem biztos hogy mind két félnek azonos szexuális igényei vannak a mennyiség terén és áltakában ezek a pasik! Bár tudok kivétekt. Jobb egy baba, mintha fűvel fával félre kúrnának mert otthon nem kapja meg amit akar!
2022. ápr. 17. 14:33
 17/20 A kérdező kommentje:
Kúrt már meg valaki ilyen szexbabát ?
2022. máj. 2. 14:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem, de netes ismerődtől már hallottam beszámolót
2022. máj. 5. 22:47
 19/20 anonim ***** válasza:
1-esnek mondom! Már vannak mesterséges intelligenciával ellátott férfi szexbabák is…
2022. jún. 4. 14:13
 20/20 anonim ***** válasza:
38%
#19 képzelem, milyen lehet egy férfi szexbabán az AI. On/off :) de ezt egy sima vibrátor évtizedek óta tudja.
2022. jún. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!