Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érik utól a szexbabák az igazi nőket szex szempontjából ?
Egy chat robot és egy online barát között egy különbség van: a minőség.
Egy szexbaba és egy szexuális partner között ugyanez.
Nem párkapcsolatot hivatott helyettesíteni, hanem egy szexuális partnert.
Bár már léteznek egész jó kezdeményezések, a partnerim elmondása alapján kb semmi sem ér fel ehhez, szóval úgy gondolom, valahol ez egy lehetetlen kihívás, bár jól meg tudja közelíteni. Egy szintetikus dolog valahogy sosem lesz ugyan az, mint egy ember, még ha mesterséges intelligencia is mellékelve van, tudat alatt tudnák a férfiak, hogy az nem egy valódi nő.
Az a technika ami ezeket lekörözi szerintem még elég messze van, és ha lesz is, nem hinném, hogy bárki megengedheti magának :)
Bár amilyen ütemben haladunk, talán 100-200év :) De talán tévedek és lenézem a technikai fejlődés gyorsaságát . De szerintem ebből nem igen lesz társadalmi probléma :) Ha egy férfi társat akar, családot, akkor nőt fog választani, ha nem, akkor meg ezt. Talán még segíti is az emberséget :)
Akik arról beszélnek hogy nem akadna fenn mindenen mint egy nő az ne is nyúljon nőhöz nem csak az ő kénye kedve szerint megy a szex. A babával majd ugy fog.
Aki meg a fa darab nők miatt hisztizik az keressen jobbat mert van.(nem engem ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!