Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aki reménytelen esetnek hitte...

Aki reménytelen esetnek hitte magát ismerkedés szempontjából és később mégis talált párt, hogy csinálta?

Figyelt kérdés
Akit az igazinak hittem,az lelépett mással.Néha komolyan kezdem azt hinni,hogy magányra vagyok ítélve.

2013. nov. 27. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, különböző okok miatt..
2013. nov. 27. 19:48
 2/11 anonim ***** válasza:

megtalált Ő magának :)

hazakísérgetett, stb...

2013. nov. 27. 19:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok,szóval nem hiszem,hogy bárki is megtalál magának.
2013. nov. 27. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:

"férfi vagyok"

ilyen hozzáállással csak pasi vagy, sajnálom

2013. nov. 27. 19:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Milyen hozzáállással?A férfiaknak kell kezdeményezni,mindenki ezt hajtogatja.Ráadásul nem vagyok egy könnyű eset.Szóval,ha valaki nagyon tapad,azt lekoptatom,mert nem tudom,hogyan fogadjam a közeledését.Akik eddig kezdeményeztek nálam,azok mind váratlanul letámadtak,pedig előtte egy mondatot nem beszéltem egyikükkel sem.Kicsit hülyén jön ki,ha valaki szerelmet vall,miközben a napi köszönéseken túl soha nem jutottunk.
2013. nov. 27. 19:56
 6/11 A kérdező kommentje:
A másik amit kérdezni szeretnék,hogy az normális,hogy eddig csak 1 lánynál éreztem azt,hogy én érdeklem és nem a külsőm(kiderült,hogy ő is inkább csak kefélni akart)?
2013. nov. 27. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sokáig gondoltam magam reménytelennek, mert vagy mindig azok udvaroltak, akiknek inkább a pszichológusa lehettem volna, vagy nekem tetszett valaki olyan, akinek én nem. Szóval valahogy mindig káoszba torkollott az ismerkedés. Egy idő után már abszolút nem is görcsöltem rajta, úgy voltam vele, hogy ha itt az ideje, csak lesz valami, jól éreztem magam és akkor hirtelen egy tök abszurd helyzetben találkoztam Vele. :)
2013. nov. 27. 20:02
 8/11 A kérdező kommentje:
#7:Miért volt abszurd a helyzet?
2013. nov. 27. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert teljesen véletlen volt, hogy mindketten ott voltunk, én csak azért mentem el, mert egyik ismerősöm feldühített azzal, hogy úgysem megyek el.
2013. nov. 27. 21:51
 10/11 A kérdező kommentje:
#9:Az én agyamat is folyton ezzel húzzák.Csak én tényleg nem megyek el.:D
2013. nov. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!