Volt olyan, hogy lekoptattatok valakit, de ezt később megbántátok? És esetleg sikerült vele mégis összejönni?
Figyelt kérdés
Beszólásokat nem kérek,csak tapasztalatot(/véleményt) ha lehet!:)2013. júl. 11. 12:22
1/16 anonim válasza:
Ha valakit kikosarazok, annak általában nagyon nyomós oka van. Nem szoktam "meggondolni magam".
2/16 anonim válasza:
nem. ha valaki elsőre nem olyan szimpatikus hogy elmenjek vele valahova az később sem lesz sajnos.
3/16 anonim válasza:
megmondtam valakinek, hogy maradjunk barátok...de már akkor nagyon-nagyon rosszul éreztem magam.
egy hónap múlva összejöttem vele, 2 hónapja együtt vagyunk. :)
4/16 anonim válasza:
egyszer talán, de annyira nem bántam, viszont az egy beképzelt fiú volt, és kicsit meg is szivattam, szóval nagyon letört akkor a büszkesége :D
5/16 anonim válasza:
nem, ha valakit kikosarazok, akkor nem olyan akivel összejönnék
és ez később se szokott változni
max akkor lehetne (bár ilyen még nem volt), ha elsőre félreismerem vagy esetleg mert más tetszik vagy csak nem akarok kapcsolatot
szóval bár velem nem volt ilyen, de elképzelhető hogy mással igen
(gondolom vki kikosarazott és meg akarod próbálni megint)
6/16 anonim válasza:
Ezt a jelenséget rendes nevén úgy hívják hogy:
Futószalag!
7/16 A kérdező kommentje:
Ma,12:35
Én voltam,aki visszalépett,és pont azért,amit te is írtál,tehát félreismertem...:(
2013. júl. 11. 12:59
8/16 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok:)
2013. júl. 11. 13:13
9/16 anonim válasza:
No és, hogy ismerted félre? Érdekelne engem.
10/16 anonim válasza:
ismered egyáltalán? mert lehet h még most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!