Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők leírnátok a legbetegebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők leírnátok a legbetegebb fantáziátok?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 12:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
6ost nagyon megismerném!!!
2022. ápr. 15. 13:24
 22/33 anonim ***** válasza:
34%
Azt hiszi a biszex, akkor már egyből férfiként rá is vonatkoznak a férfiaknak szóló kérdések. :D Nem baj, nyugodtan válaszolgatsz nőként is. Ki tilthatná meg neked. :)
2022. ápr. 15. 13:24
 23/33 anonim ***** válasza:
2%
Miért lennék férfi? Nem árultam el magam semmivel és magyarázattal sem tartozom. Egy nő is lehet biszexuális. Az évszázad felfedezése az lenne, ha megtalálnátok az elveszett frigyládát vagy felfedeznétek a szálakat a kormány svájci offshore számlájáig. Nem az, hogy itt konteóztok a nememmel kapcsolatban.
2022. ápr. 15. 13:26
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
És azért vonatkoznak, mert a biszex mindkét nemhez vonzódik, tehát nőkRŐL(!!!) szóló kérdésekhez ugyanúgy hozzá tudok szólni és lehet is véleményem, agyatlanok.
2022. ápr. 15. 13:28
 25/33 anonim ***** válasza:
68%
A férfiaknak szóló kérdésekben férfiakat szólítanak meg. Érzed a paradoxont? Lehet hogy te azt hiszed, hogy te rád is vonatkozik a kérdés az által, hogy a nők iránt is érdeklődsz, de attól még nem feltétlenül válsz az adott kérdés célcsoportjává. Hiába esetleg releváns lenne a válaszod, vagy sem. A biszex is ember, csak tök máshogy gondolkozik.
2022. ápr. 15. 13:33
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemi kurzus, munka, lakótárs?

Én is alig vártam, hogy csak dolgozni kelljen. Akkora csalódás lett az egész. Unalmas, mókuskerékben vagyok. Mindenkinek családja van már. Most már vissza sírom azokat az időket. Fura, hogy akkoriban alig volt pénzem, mégis megvolt mindenem. Boldog voltam. :(

Bocs, csak el akartam mondani.

2022. ápr. 15. 13:33
 27/33 anonim ***** válasza:
69%

#26:

Az oké, de a munka nekem létfontosságú, nem hobbi.😅😇

2022. ápr. 15. 13:40
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Mivel foglalkoztok?
2022. ápr. 15. 13:42
 29/33 anonim ***** válasza:
10-es. Ez nem túl izgató, de azért írok privit. :))))
2022. ápr. 15. 13:49
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

#27 Gondolom, hiszen valamiből fizetni kell a horror lakbért. Én is ebben a cipőben jártam. Csak erőt akartam neked adni a példámmal, hogy elmondom vissza sírom ezeket a nehéz időket. Pedig most már tulajdonképpen a munkára kellene koncentrálni és boldognak lenni.

Szívesebben lennék megint 18 éves.

2022. ápr. 15. 13:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!